Connect with us

5ος Όμιλος

Επισκοπή: Η αποστολή για Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Με βροχή αλλά και με χαλάζι διεξήχθη η σημερινή (Παρασκευή 15/2) προπόνηση της ομάδας της Επισκοπής στο γήπεδο Ρεθύμνου (Σοχώρας).

Η ομάδα προετοιμάστηκε όσο πιο κατάλληλα μπορούσε (τηρουμένων των καιρικών συνθηκών) ενόψει του κυριακάτικου (17/2, 15.00) αγώνα στον Πειραιά απέναντι στον Ατρόμητο.

Μ. Στεφανίδης: «Τα παιδιά έχουν πάρει το μάθημά τους»

Ο προπονητής, Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για τον συγκεκριμένο αγώνα εστιάζοντας στη σημασία που έχει νίκη σ’ αυτή την χρονική περίοδο. «Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιγνίδι. Μένουν 8 τελικοί και για να έχει ακόμη περισσότερο αντίκρισμα το αποτέλεσμα που πήραν τα παιδιά μέσα στον Εθνικό θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί, υποψιασμένοι καθόλου αλαζόνες. Ο αντίπαλος παίζει σ’ ένα γήπεδο που το ξέρει καλά και ‘μεις όχι. Από ‘δω και πέρα, τα παιδιά έχουν πάρει τα μαθήματά τους και θεωρώ ότι θα είμαστε σοβαροί κι έτσι όπως πρέπει για να φέρουμε σε πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή».

Στο Ρέθυμνο οι Σαββίδης – Γεωργούλης

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Σαββίδης δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί για το ματς καθώς οι ενοχλήσεις στο υποκνημήδειο τένοντα δεν τον άφησαν να κάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης.
Επίσης, ο Κώστας Γεωργούλης παραμένει στο Ρέθυμνο λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών.

Η αποστολή για τον Πειραιά

Η 18αδα που επέλεξε ο Αθηναίος τεχνικός αποτελείται από τους: Χανιωτάκη, Χρήστου, Ρούσση, Σέχου, Σερβιλάκη, Σουμπασάκη, Σωπασή, Νάκα, Κατσικοκέρη, Γιόρνταν, Γκιόκα, Ρικαρντίνιο, Ζαχαρό, Λαζαρίδη, Τίρα, Ματαραγκάσι, Βιέντ και Μανωλακάκη.
Στο Ρέθυμνο παρέμειναν οι: Γεωργούλης, Γκαβρίλοβιτς, Καλογεράκης, Χαλκιαδάκης (τραυματίας), Σαββίδης (τραυματίας).