Connect with us

4ος Όμιλος

Επισκοπή: ”Μας βάζει σε σκέψεις η φετινή αντιμετώπιση”

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επισκοπή μέσω της οποίας εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία που έτυχε στην ομάδα στον αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας τονίζοντας ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της κάτι που βάζει σε σκέψεις άπαντες στο σύλλογο. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης:«Είμαστε μια ομάδα όπου τα τελευταία 6 χρόνια (1 χρόνο με πρωτάθλημα και άνοδος από το Περιφερειακό πρωτάθλημα, 2 χρόνια στην Football League 2, 2 χρόνια στην Football League και φέτος στη Γ’ Εθνική) δεν έχουμε ασχοληθεί ούτε αναφερθήκαμε ποτέ στο θέμα της διαιτησίας.
Πέρυσι νοιώσαμε όλοι στο «πετσί μας» τον υποβιβασμό και πάλι όμως είμαστε εδώ.Το ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική, μας δημιουργεί κάποια εύλογα ερωτήματα.
Φερ’ ειπείν, είναι το δεύτερο ματς όπου μας δίνεται αμφισβητούμενο πέναλτι σε καθοριστικό χρονικό σημείο (με το Ν. Ηράκλειο στο 80’ και με την Γλυφάδα στο 81’) με αποτέλεσμα να στερούμαστε ως τώρα, από 3 ως 5 βαθμούς.
Ευτυχώς υπάρχει βίντεο και μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.Η φετινή αντιμετώπιση μας βάζει σε σκέψεις που δεν αρμόζουν σε ένα υγιές σωματείο.Είμαστε ένα σωματείο με ήθος, αρχές κι αξίες και, τουλάχιστον σ’ όλα αυτά τα χρόνια, αυτό που έχουμε κερδίσει είναι ο σεβασμός όλων.
Το ίδιο απαιτούμε πλέον και από τη διαιτησία. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο».
Υ.Γ Το βίντεο και η ανακοίνωση θα σταλούν στην Κ.Ε.Δ ώστε να βγάλουν και οι αρμόδιοι τα δικά τους συμπεράσματα.