Connect with us

5ος Όμιλος

Επισκοπή: Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με Στεφανίδη

Published

on

Στην Επισκοπή υπάρχουν ετοιμασίας για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου, με την κατάκτηση του τροπαίο να αποτελεί διακαή πόθο στις τάξεις του συλλόγου.

Άλλωστε, η χρονιά για την ομάδα του Ρεθύμνου κρίνεται επιτυχημένη και άπαντες γνωρίζουν ότι εφόσον είχαν κατακτηθεί αρκετοί βαθμοί κυρίως στα εντός έδρας ματς, τότε η ομάδα ίσως μπορούσε να χαμογελούσε τώρα για την επίτευξη της ανόδου.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μιχάλης Νικολιδάκης που αποτελεί εδώ και χρόνια το αφεντικό της ομάδας μονο ικανοποίηση θα πρέπει να αισθάνεται κυρίως από τα θετικά σχόλια που αποκόμισε η ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα υπάρξει περίοδος ξεκούρασης, ενώ λίγες εβδομάδες μετά θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού προκειμένου να μπει σε ισχύ ο σχεδιασμός.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, είναι δεδομένο ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μάρκου Στεφανίδη.

Με απολογισμό 12 νικες, 6 ισοπαλίες και 5 ισοπαλίες, ο Αθηναίος κόουτς είχε καλή συγκομιδή και σίγουρα δημιούργησε ένα αξιόμαχο σύνολο που απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή έχει γίνει ανάμεσα σε Νικολιδάκη και Στεφανίδη με τις δυο πλευρές να τα λένε σε καλό κλίμα, ωστόσο, είναι σίγουρο ότι δεν θα ανακοινωθεί κάτι τόσο νωρίς αφού υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply