Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Επιστολή Αριστείδη Σπανέα για τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

Επιστολή του πρώην πρόεδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής Αριστείδη Σπανέα προς το νέο Δ.Σ. της Ένωσης.

Αναλυτικά όπως την δημοσιεύει το neaepsana.blogspot.gr

«Αγαπητοί κύριοι, παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣΑΝΑ, διάβασα ότι στείλατε επιστολή στην ΚΕΔ κατά του κυρίου Ντάφλου, διότι υποτίθεται ότι “μείωσε” τον σύμβουλο κ. Νικολάου. Μέχρι τώρα δεν έχω ανακατευτεί και ούτε θέλω να ανακατευθώ στα του οίκου σας. Επειδή, όμως, θίγομαι κι εγώ προσωπικά με αυτά που λέγονται και γράφονται, θέλω να σας ρωτήσω τα εξής:

– Γιατί αφήσατε τον Ντάφλο να μπει στο συμβούλιο και να υποβάλλει την παραίτησή του; Και ειδικά, γιατί τον αφήσατε να μιλήσει;

– Γιατί δεν του είπατε να παραδώσει την παραίτησή του στον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας;

– Ο Ντάφλος δεν είπε μόνο αυτά που ισχυρίζεσθε. Μίλησε και για ενοχλήσεις από εσάς!

– Γιατί δεν καλείτε τον Μικρόπουλο σε απολογία, με αυτά που γράφει σε διάφορα site για τον κοντό ποντικό;

– Γιατί δεν καλείτε τον Μικρόπουλο στο συμβούλιό σας, να πει ποιος είναι ο «Πήλιος Γούσης» του συμβουλίου σας; Μήπως φοβάστε ότι θα αποκαλύψει τίποτα περισσότερο;

– Και μη μου πείτε ότι ο Μικρόπουλος δεν είναι στην δύναμη των παραγόντων της διαιτησίας που σας έδωσε ο Ντάφλος, γιατί θα είστε ψεύτες. Η κατάσταση που σας έδωσαν για τους εν ενεργεία και μη εν ενεργεία, κάπου γράφει: ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ.

– Θέλετε να τιμωρήσετε κάποιον που επί τρία χρόνια είχε μια επιτυχημένη πορεία στην Επιτροπή Διαιτησίας; Και γιατί δεν το κάνατε στις προηγούμενες συνεδριάσεις του συμβουλίου σας;

– Μήπως τιμωρείτε και εσείς τον καθένα, ανάλογα με το ύψος του; Θέλω να σας πω κύριοι, ότι από την έναρξη του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, πήγα σε πέντε γήπεδα που και στα πέντε οι παράγοντες συζήταγαν για τον κοντό και τον Πήλιο Γούση!

Προσωπικά δεν παίρνω καμία μεζούρα για ν’ αρχίσω να μετράω τους συμβούλους της ΕΠΣΑΝΑ, ώστε να βρω ποιος είναι ο κοντός και ποιος ο ψηλός, αλλά ούτε θα ψάξω να βρω τον ρουφιάνο. Είναι υποχρέωση δική σας να φωνάξετε τον Μικρόπουλο, να σας πει ποιος είναι ο ποντικός. Μην φοβάστε, δεν βαράει, γιατί κι εγώ μπροστά του κοντός είμαι, αλλά με σέβεται και πάνω απ’ όλα -όταν πάρω ανάποδες- με φοβάται!

Όσο για το τι κάνετε μέσα στην ΕΠΣΑΝΑ, ποσώς με ενδιαφέρει. Έχετε τα γένια και τα χτένια… Είμαι με την διαιτησία και σας έχω αποδείξει με όλες τις διοικήσεις, ότι όποιος ακουμπήσει ή θίξει την διαιτησία, θα με βρει μπροστά του. Αυτό το έργο, το έχετε δει ορισμένοι που ήσασταν σε προηγούμενα διοικητικά συμβούλια. Καλύτερα να δείτε τον διάολο, παρά εμένα!

Τελειώνοντας, σας λέω τα εξής: Στην κηδεία της μητέρας του Τσεβά, που του εύχομαι από την καρδιά μου συλλυπητήρια, σε πηγαδάκι παραγόντων (που για μένα ήταν ανεπίτρεπτο στην εκκλησία να συζητάνε για την ΕΠΣΑΝΑ), όταν τους είπα «σταματήστε, ο χρόνος θα δείξει», μου απάντησαν: «Άσε ρε Σπανέα, τα γουρούνια δεν φοράνε τροκάνια»!

* Παλιότερα, πάλι είχατε στείλει χαρτί στην ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά Τσαγκρασούλη, Σπανέα, Ντάφλου, γιατί τόλμησαν να πουν ότι δεν γίνονταν μαθήματα διαιτησίας στον Σύνδεσμο.

Τώρα πέφτετε στο ίδιο λάθος. Κάτι που γίνεται δεύτερη φορά, δεν είναι λάθος…

* Εάν νομίζετε ότι οι μη εν ενεργεία διαιτητές που έχουν πάνω από 35 χρόνια στον χώρο, δεν πρέπει να μιλάνε και να λένε τα σωστά και ότι πρέπει να έχουν άποψη μερικοί παράγοντες που τώρα έμαθαν την μπάλλα, κι από συγκυρίες έγιναν παράγοντες ποδοσφαίρου, είσαστε μακριά νυχτωμένοι. Εάν δεν θέλετε να λέμε τα λάθη που συμβαίνουν, φροντίστε να μας στείλετε στο Γκουαντανάμο! Και ειδικά εμένα, που δεν έχω και υποχρεώσεις, φροντίστε να με γδάρετε, να με αλείψετε με πίσσα και πούπουλα και κρεμάστε με σ’ ένα δέντρο!

Σας ενημερώνω, πάντως, ότι εγώ δεν είμαι Μικρόπουλος, ούτε Ντάφλος».