Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επιστολή μέλους Δ.Σ Α.Ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Published

on

 Διαβάστε την επιστολή του μέλους του ΔΣ ΑΟ Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Πατρινάκου Παναγιώτη :
                 Είχα αποφασίσει να μην κάνω δημόσια γνωστές τις απόψεις μου για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας, τον Αστέρα Χαϊδαρίου. Αρχικά τις μοιραζόμουν με όποιον θεωρούσα ότι μπορούσε να συμβάλλει προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κλίμα δυσφορίας και απογοήτευσης όπως διαπιστώθηκε από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με πολλούς γονείς. Καταρχάς, από τον Ιούνιο και μετά είχα αποφασίσει να συνεισφέρω επιπλέον οικονομικά στο σύλλογο προκειμένου να αναβαθμιστούμε συνολικά ως ακαδημία ,δέσμευση που τήρησα μέχρι και τον Νοέμβριο, οπότε μου έγινε ξεκάθαρο ότι όλα πήγαιναν στράφι. Η τελευταία ανακοίνωση του Αντιπροέδρου Δημήτρη Περιβολαράκη καθώς και η πρώτη ανακοίνωση και η δεύτερη ( ως απαντητική) του προέδρου Γιάννη Αρβανίτη, όμως , με αναγκάζουν να καταστήσω σαφή την θέση μου. Με άφησε έκπληκτο ο τρόπος λειτουργίας του ΔΣ, όπως περιγράφεται στην τελευταία ανακοίνωση του προέδρου. Υπό αυτές τις συνθήκες , καλώ τον γραμματέα του συλλόγου και στενό συνεργάτη του προέδρου Βαγγέλη Χρυσοχόο να ανακοινώσει άμεσα την πλήρη σύνθεση του ΔΣ ( πρόσωπα και καθήκοντα ) καθώς και να γνωστοποιήσει στα μέλη του ΔΣ αλλά και σε όλα τα μέλη του Αστέρα πλήρη φωτοαντίγραφα των πρακτικών του ΔΣ ( από το βιβλίο πρακτικών του συλλόγου υπογεγραμμένα από τα παρόντα μέλη του ΔΣ κάθε φορά) , ώστε να φανεί αν εφαρμόζονται ορθά οι αποφάσεις του ΔΣ όποτε αυτές έχουν παρθεί, ποιοι απουσίαζαν και πότε.
Θα ήταν επίσης χρήσιμο εφόσον δεν έχει γίνει απολογισμός από τον 6/2016, ενώ προβλέπεται ρητά από το καταστατικό να γίνεται τον μήνα Ιούλιο κάθε έτους, να υπάρχει και ένας αναλυτικός οικονομικός απολογισμός ταμείου από τότε ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα σε όλα τα μέλη. Εγώ ως μέλος του Δ.Σ. ζητώ την ΑΜΕΣΗ προσκόμιση όλων των προαναφερθέντων στοιχείων ΕΓΓΡΑΦΩΣ. Σχετικά με τις επισημάνσεις του Δημήτρη Περιβολαράκη ως προς την λειτουργία της ακαδημίας, με βρίσκουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ. Έχουν επισημανθεί εδώ και μήνες δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων….
Όπως επίσης και για την έλλειψη προπονητών και γυμναστών, για την συμπεριφορά σε γονείς και παιδιά κλπ. Επειδή εκτιμώ την συμβολή ΟΛΩΝ στη δημιουργία και στην ανάπτυξη του συλλόγου, ανεξάρτητα με τις ευθύνες που έχει ο καθένας για την σημερινή κατάσταση , είχα προτείνει στον πρόεδρο σε συνεδρίαση του ΔΣ πριν από τρείς μήνες περίπου , μαζί και με άλλα οργανωτικά μέτρα , να αναλάβω τις ακαδημίες στα πλαίσια συλλογικής λειτουργίας του ΔΣ. Εκείνος ωστόσο αρνήθηκε λέγοντας ότι ο ίδιος θα τα «τρέξει» μόνος του όλα από εδώ και πέρα……
Είναι πλέον αντιληπτό ότι για τον πρόεδρο , η γνώμη μας είναι περιττή. Έτσι δεν θα μπορούσα να ενισχύσω επιπλέον μια τέτοια κατάσταση. Αντί να ψάχνουμε εξωτερικούς εχθρούς και διάφορα «φαντάσματα» που επιδιώκουν την διάλυση μας , θα πρότεινα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην ρίζα τους γιατί αυτά μας οδηγούν στο γκρεμό. Η λύση επομένως είναι ΜΙΑ και μοναδική: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όσοι ΑΚΟΜΑ εξακολουθούν να πιστεύουν στις ιδρυτικές αρχές του σωματείου μας, να επαναφέρουμε το σύλλογο στη σωστή πορεία. Με τιμή, ΧΑΙΔΑΡΙ, 23/02/2018 Παναγιώτης Πατρινάκος ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
Υ.Γ. Πληροφορήθηκα ότι την τελευταία εβδομάδα βρέθηκε και προπονητής τερματοφυλάκων , την έλλειψη του οποίου επισημαίναμε από τον Σεπτέμβριο στον πρόεδρο, τους συνεργάτες και τις συνεργάτισσες του , γεγονός το οποίο δεν έχουν ανακοινώσει δημόσια ακόμα. Εντάξει, νωρίς είναι, Φεβρουάριος δα, δεν μπήκαμε στον Μάρτιο…. Τον Μάρτιο ελπίζω θα φέρουμε και τον γυμναστή (έλλειψη που επίσης έχουμε επισημάνει πολλάκις) …..
 Πατρινάκος Παναγιώτης