Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Επιστολή προέδρου ΕΠΣΔΑ stoplekto.gr

Σε ανάρτηση μας απαντά ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος.

Published

on

Επιστολή stoplekto.gr έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος, αναφορικά με την ανάρτηση που παρουσίαζε την κλήρωση της ΕΠΣΔΑ και την αναφορά μας στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης, Ρούλα Πατήλα. Η ανάρτηση μας έλεγε: «Απούσα από κάθε διαδικασία ήταν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣΔΑ, Ρούλα Πατήλα. Αν και σε μια τέτοια εκδήλωση θα έπρεπε να είχε τον πρώτο λόγο για τις δημόσιες σχέσεις της Ένωσης, κάθισε σε μια γωνία εντελώς παραμερισμένη. Η παρατεταμένη απουσία από τα δρώμενα της ΕΠΣΔΑ, έχει ενοχλήσει πολλούς και κυρίως και τον πρόεδρο».

Η απάντηση του κ Τζανόπουλου.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (STOPLEΚTO.GR ) O ΠΡΟΕΔΡΟΣ THΣ ΕΠΣΔΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

«ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ . Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ .

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. , ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ …

ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ

ΟΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ .

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ .

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply