Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Επιστολή της ΕΠΣ Πειραιά προς την ΕΠΟ: “Να ανασταλεί το ηλεκτρονικό παράβολο”

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ   απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ  και τον πρόεδρο της κ. Τάκη Μπαλτάκο με την οποία καλεί την Ομοσπονδία να αναστείλει για την παρούσα μεταγραφική περίοδο την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Παραβόλου,  αφού στις περισσότερες Ενώσεις αυτή τη στιγμή θα είναι αδύνατο να εφαρμοσθεί  και θα τεθεί σε κίνδυνο η έναρξη των επίσημων διοργανώσεων( πρωτάθλημα & Κύπελλο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά και τη δεύτερη ενημέρωση σας αναφορικά με τον τρόπο αγοράς των ηλεκτρονικών παραβόλων για τις μεταγραφικές κινήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων, σας γνωστοποιούμε ότι θεωρούμε ανέφικτο να υλοποιηθεί την παρούσα στιγμή, όταν εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου το σύνολο των σωματείων ακόμη δεν έχουν καμιά ενημέρωση επί του θέματος ενώ ακόμη και οι υπάλληλοι μας δυσκολεύονται να κατανοήσουν  πλήρως την λειτουργία  του ηλεκτρονικού παραβόλου.

Επειδή η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφουγκράζεται τις θέσεις των σωματείων της, σας δηλώνει ότι την παρούσα στιγμή είναι ανέφικτη η λειτουργία και η έκδοση  Δελτίων με τον τρόπο που προτείνετε και δηλώνουμε ότι  ως Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ» να τον εφαρμόσουμε γιατί πολύ απλά  δεν υπάρχουν τα περιθώρια ώστε να μπορέσουν να συνεργασθούν τα σωματεία μας.

Ωστόσο επειδή κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού είναι θετικό βήμα, ζητάμε η λειτουργία του ηλεκτρονικού Παραβόλου να ισχύσει από την επόμενη μεταγραφική περίοδο ώστε να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος ενημέρωσης των σωματείων και των εκπροσώπων τους  αλλά και των υπαλλήλων μας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το μεγαλύτερο μέρος  τους απουσιάζουν λόγω των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Ζητάμε τουλάχιστον για την παρούσα μεταγραφική περίοδο ο τρόπος έκδοσης των δελτίων να παραμείνει ο ίδιος και οι Ενώσεις κάθε μήνα να αποστέλλουν το ποσοστό των χρημάτων που αντιστοιχεί στην ΕΠΟ και είμαστε πρόθυμοι ώστε μέσα σε συνετό χρονικό διάστημα να κάνουμε σεμινάρια για την επιμόρφωση των σωματείων μας για το ηλεκτρονικό παράβολο».