Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επιστρέφει ο Νεοπεντελικός

Published

on

Σερί προσπαθεί να χτίσει ο  Νεοπεντελικός, ώστε να μπει ‘σφήνα’ στην πρώτη τριάδα και να διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ ενάντια σε Κεραυνό Πετρούπολης, Χαλκηδονικό και τις υπόλοιπες ομάδες που τον ακολουθούν στην βαθμολογία. Οι ‘κυανόλευκοι’ επικράτησαν 3-1 του Λαρισαϊκού το Σάββατο στα Μελίσσια και φιγουράρουν στην τρίτη θέση έχοντας 20 βαθμούς. Αντίθετα, οι ‘κυανέρυθροι’ έχουν 14 στην έβδομη θέση μένοντας πίσω στον πίνακα. Στα αγωνιστικά, ο χορός των γκολ άνοιξε στο 18′ με κεφαλιά του Σταμάτη και στο 24′ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0. Η πετυχημένη εκτέλεση φάουλ του Λώλου στο 34′ έγραψε το 3-0 και καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν απλά σε 3-1 στο 51′ χάρις τον Μαντατζή και έχασαν δύο παίκτες με κόκκινη κάρτα. Στο 78′ ο Ανδρέου είδε απευθείας την κόκκινη του Σταυρόπουλου επειδή ανέτρεψε τον Χαλιλάι σε προφανή θέση για γκολ και στο 89′ ο Ζαφείρης είδε την δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Μυλωνάκης Κ., Πρίντζιος Α.

Νεοπεντελικός: Καραγεώργος, Πολίτης, Μπουλούκος, Δέκος, Λώλος, Δαλέκος, Σταμάτης (57′ λ.τρ. Κόπανος), Σγαντσός (73′ Αντωνόπουλος), Σαγματόπουλος Γ., Χαλιλάι (83′ Σαγματόπουλος Σ.), Αλεξανδράκης.

Λαρισαϊκός: Παπαγιαννόπουλος, Μπελαλής, Ζαφείρης, Λαθύρης, Ανδρέου, Τουρμάνης, Γκέργκι, Μέξη (90′ Νικολαΐδης), Κοσμάς (77′ Σιούρτος), Μαντατζής, Κώτσης.