Connect with us

3ος Όμιλος

Επιστρέφει ο Χουστουλάκης στο Λουτράκι

Published

on

Η ώρα της επιστροφής του Τάσου Χουστουλάκη πλησιάζει. Ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε αυτή την εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα μετά από απουσία τριών μηνών και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί πάλι στη διάθεση του κ. Μεσολόγγη.

 

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη στα μέσα Νοεμβρίου για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή με το χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα να υπολογιζόταν σε έξι εβδομάδες. Οι νέες εξετάσεις όμως στα μέσα Δεκεμβρίου δεν ήταν ενθαρρυντικές και ο άτυχος ποδοσφαιριστής έπρεπε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η επέμβαση στο μηνίσκο (συρραφή) στο δεξί του γόνατο πραγματοποιήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου και ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τον …επίπονο δρόμο της αποκατάστασης.

Το τελευταίο διάστημα ο 28χρονος οπισθοφύλακας είχε ανεβάσει ρυθμούς. Ενδεικτικό της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και να αφήσει πίσω του τη δυσάρεστη περιπέτεια του τραυματισμού του ήταν το γενονός ότι δεν άφησε καμία μέρα να πάει «χαμένη».

Ακολουθούσε την ομάδα ακόμη και στους επίσημους αγώνες της και προπονούνταν μόνος του πριν την έναρξη των αγώνων (Δόξα Μανωλάδας, τελικός Κυπέλλου με Α.Ο Ζευγολατιού, Καλαμάτα).

Η επιστροφή του Χουστουλάκη ισοδυναμεί, λόγω της μακράς απουσίας του παίκτη, ως μια νέα …μεταγραφή για την ομάδα μας και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην αμυντική γραμμή των οράνιε ενόψει της δύσκολης συνέχειας.