Connect with us

5ος Όμιλος

Επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο με Ακράτητο η Καλλιθέα

Published

on

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ακράτητο, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.
Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας, ότι η αναμέτρηση την Κυριακή με τον Ακράτητο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, καθώς οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα έχουν ολοκληρωθεί και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00.
Χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, διεξήχθη η κλήρωση για την 6η Φάση του Κυπέλλου «Κ. Τριβέλλας». Οι αγώνες και αυτής της φάσης είναι μονοί και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου. Η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αγία Παρασκευή και τα υπόλοιπα ζευγάρια της κλήρωσης είναι τα εξής : Βριλήσσια – Αγ. Ιερόθεος, ΑΟ Περιστερίου – Αγ. Δημήτριος και ΑΕ Κηφισιά – Φωστήρας.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες στα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή, τον προπονητή μας Νίκο Παντέλη, τον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Καλτσά και τον φυσικοθεραπευτή μας Νίκο Δημήτρη.