Connect with us

3ος Όμιλος

Επιστροφές ενόψει Σπάρτης

Published

on

Με την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ισθμίων το μεσημέρι του Σαββάτου, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με την Α.Ε Σπάρτη στο Θώδειο Στάδιο.

 

Ο κ. Μεσολόγγης δεν θα έχει στη διάθεση του τον νεαρό (με εξαιρετική παρουσία στη φετινή χρονιά ) Οδυσσέα Νικολάου. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αντίκρισε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Χαλκίδα την 4η κίτρινη κάρτα και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Καμία νέα εξέλιξη δεν υπήρξε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο ιατρικό δελτίο των οράνιε.

Ο Στέλιος Τζερεμές συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο, δοκίμασε να γυμναστεί κανονικά με την  υπόλοιπη ομάδα, αλλά στην προπόνηση της Πέμπτης αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις.

Εκτός  «μάχης» έχει τεθεί και ο Ηλίας Νώτης, ο οποίος όλη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός των οράνιε θα έχει ξανά στη διάθεση του τους Γιώργο Παπαναστασίου, Κώστα Παναγόπουλο και Φάνη Τσώκο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν.

Γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον προπονητή των οράνιε να παρατάξει ένα πιο «ορθολογικό» αγωνιστικό σχήμα, συγκριτικά με το σχήμα ανάγκης της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Α.Ο. Χαλκίς.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Μανούρας  Χρήστος-Νικόλαος από το Σύνδεσμο Τρικάλων, με βοηθούς τον κ. Ανδρέα Φωτόπουλο του συνδέσμου Αθηνών και τον Κωνσταντίνο  Λεωνίδα του συνδέσμου Τρικάλων.

Ο αγώνας λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει έχει αξιολογηθεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με τη διαιτητική τριάδα να προέρχεται από τους πίνακες της Football League.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply