Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Επιστροφές Παυλόπουλου και Τόνη στον Παννεαπολικό

Published

on

Επέστρεψαν στην ομάδα του Παννεαπολικού από  τον ετήσιο δανεισμό τους στην Νίκη Ρέντη ο Κώστας Παυλόπουλος και ο Χρήστος Τόνης. Είναι δυο παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία, τεράστιο ήθος και αναμένεται να βοηθησουν την ομάδα στον μέγιστο βαθμό. Χαρακτηριστικό της αξίας τους είναι οι συμμέτοχες τους στην ομάδα της Νίκης Ρέντη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α Πειραιά. Ο Παυλόπουλος έπαιξε 34 παιχνίδια και ο Τόνη 25. Απο την διοίκησή λέγεται ότι είναι δυο παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και θεωρούνται οι φυσικοί ηγέτες της ομάδας.

Επίσης το Δ.Σ. μέσω επιστολής που μας έστειλε ενημερώνει όλους τους φίλους της ομάδας για το εξής: «Όλοι οι φίλοι της ομάδας που μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε ότι όλοι ανακοινώνουν μεταγραφές και εμείς δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη τίποτα, ότι ο «καθρέφτης» μιας ομάδας είναι το γήπεδο και όχι οι βαυκαλισμοί και η αμετροέπεια πανηγυρισμών πριν καν ξεκινήσουν οι προετοιμασίες των ομάδων. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Ξυπολητά έχει προχωρήσει σε πέντε ακόμη συγκεκριμένες μεταγραφές, οι οποίεςθα ανακοινωθούν λίαν συντόμως».

Η προετοιμασία του Παννεπαολικού θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24/8 . Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία της ομάδας(Καραολή και Δημητρίου 173) από τις 18.30 ως τις 19.30, για να παραλάβουν τον αθλητικό εξοπλισμό και το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων που έχει βγάλει ο προπονητής Γιώργος Ξυπολητάς. Θα ακολουθήσει στις 20.00 η πρώτη προπόνηση στο «Π. Νικολαΐδης».