Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφές – τιμωρίες και φιλικά για Χαϊδάρι

Published

on

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για την ομάδα του Χαϊδαρίου. Ο κ. Αρζένης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του τραυματία Αγγελόπουλου, ο οποίος λόγω μιας χρόνιας ενόχλησης στη μέση, προπονείται συντηρητικά, χωρίς μεγάλες επιβαρύνσεις.

Η ομάδα μοντάρεται αυτή την περίοδο μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Στο πρώτο από αυτά, επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 επί του Αθηναϊκού, σε ένα παιχνίδι πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων, μιας και ο Αθηναϊκός είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου  και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Το γκολ πέτυχε στο 73′ με πλασέ ο Πανούσης, ενώ αγωνίστηκαν όλοι οι παίχτες που είχε στη διάθεσή του ο κ. Αρζένης. Αύριο Σάββατο, στις 6:00 μ.μ. οι παίχτες μας θα αντιμετωπίσουν σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο “Τ. Χαραλαμπίδης” τη Δόξα Πειραιά, στο πρώτο φετινό παιχνίδι μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πόλης.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εντάχθηκε πλέον κανονικά στο δυναμικό της ομάδας και πάλι ο Γρηγόρης Ρούπι, ο οποίος στην αρχή της προετοιμασίας είχε θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Ο Ρούπι με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου και επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του. Η διοίκηση εκτίμησε τη μεταμέλειά του και συνεκτιμώντας τη συνολική παρουσία του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να κάνει και πάλι δεκτό στις τάξεις της ομάδας τον παίχτη, ο οποίος πλέον θα συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας χωρίς καμία απαίτηση.

 

Ταυτόχρονα, είχαμε και δυο πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα. Συγκεκριμένα, ο Ρούσα αντιμίλησε στον προπονητή του και για τρεις ημέρες θα κάνει μόνος του προπόνηση, ενώ ο Σουμελίδης, ενώ είχε πάρει τρεις ημέρες άδεια, έλειψε άλλες τρεις ημέρες χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η διοίκηση του συλλόγου είναι πλέον αμείλικτη σε θέματα ηθικής τάξης και πειθαρχίας και για 20 ημέρες ο Σουμελίδης θα προπονείται με την ομάδα νέων του συλλόγου. Το θετικό είναι ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν αντιληφθεί την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και έτσι, ακόμα και οι ίδιοι οι παίχτες που υπέπεσαν σε παραπτώματα, αποδέχθηκαν αδιαμαρτύρητα τις ποινές τους.

haidarifc.com

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply