Connect with us

3ος Όμιλος

Επιστροφή Μανιατάκου στη Λακωνία και ευχές για το νέο μέλος

Published

on

Μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα στο ‘FACEBOOK, ο Αστέρας Βλαχιώτης γνωστοποίησε την επιστροφή του προέδρου, Δημήτρη Μανιατάκου, στη Λακωνία μετά τις διακοπές του και το χαρμόσυνο γεγονός για τη γέννηση του γιου του, αναλαμβάνοντας αμέσως καθήκοντα αφού έδωσε το παρών στο προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου:

Χαρές και ευχές στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη από παίκτες,το προπονητικό team και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ για τον νεογέννητο γιο του Δημήτρη Μανιατάκου.
Ο φυσικός διοικητικός ηγέτης ”των ΜΠΛΕ” επέστρεψε χθες οικογενειακώς στο σπίτι του,μετά το χαρμόσυνο γεγονός,όπου η σύζυγος του γέννησε υγιέστατο αγοράκι.
Αμέσως ανέλαβε καθήκοντα σε προγραμματισμένο Δ.Σ του Συλλόγου και εν συνεχεία στο Στάδιο με τα ανάλογα κεράσματα και δεχόμενος τις ευχές όλων για υγεία και μακροζωία του νέου μέλους της οικογένειας Δημήτρη Μανιατάκου.
Από την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ οι καλύτερες ευχές για τον νεογέννητο γιο”.

Τέλος, μέσω της ιστοσελίδας μας οι παίκτες της ομάδας ευχήθηκαν τον πρόεδρο να τους ζήσει το νέο μέλος, να είναι γέρο και δυνατό και να έχει υγεία.