Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Επιστροφή Μηνογιάννη στον Πανιώνιο Κερατσινίου

Published

on

Και πώς να μη γινόταν αυτό άλλωστε αφού η απόφαση του Διονύση Μηνόγαννη να επιστρέψει στην ομάδα ήταν ειλημμένη κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές να γίνει.
Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο, με ήθος και αξιοπρέπεια εκπροσώπησε επάξια το πειραϊκό ποδόσφαιρο και τώρα έφτασε η ώρα να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που κοσμεί τα γήπεδα με τη παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια κερδίζοντας το σεβασμό των συμπαικτών αλλά και τον αντιπάλων του, με τη ποιότητα του και το πολύ καλό του χαρακτήρα θα δώσει πολλές λύσεις στο κόουτς Βαγγέλη Κώτο. Ο Μηνόγιαννης αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σαν επιθετικός αλλά και στο κέντρο της άμυνας όπου σ αυτή τη θέση έχει αγωνιστεί περισσότερο στις επαγγελματικές κατηγορίες με Παναχαϊκή και Προοδευτική και Εθνικό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στη Κόνιτσα, Ειρήνη 2005 στον Άρη Αμφιάλης, και στους Φιλάθλους είναι μεγάλη τιμή για εμάς η επιλογή του να ενσωματωθεί στην ομάδα και να μας βοηθήσει να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας,
Ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Κώτος δήλωσε για τον Μηνόγιαννη:
“Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και μακάρι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τις ακαδημίες να έχουν πρότυπα τους τέτοιους παίκτες οι οποίοι μπορεί να μην έπαιξαν στις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες, μπορεί να μην είναι ο Μέσι και ο Ρονάλντο αλλά μπορούν να τους συμβουλεύσουν για τις αξίες του ποδοσφαίρου. Ο Διονύσης είναι ένας αθλητής που με το κύρος, την προσωπικότητα και την μαχητικότητα που τον διακατέχει σε συνδυασμό με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο σε όλα τα παιδιά στην ομάδα ώστε να πετύχουν τους στόχους τους”.
.Ο Πανιώνιος λοιπόν βάζει στην επιθετική της φαρέτρα ένα μεγάλο όπλο (γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν η επαφή με τα δίχτυα δεν ξεχνιέται) στην προσπάθεια που κάνει για να γίνει μία ομάδα πρότυπο.
το ΔΣ της ομάδας καλωσορίζει τον Διονύση και του εύχεται να έχει πάντα υγεία!!!”.