Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Νικολακόπουλου στον Ιωνικό

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική ενέργεια μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων πραγματοποίησε ο Ιωνικός καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο μέσο, Μιχάλη Νικολακόπουλο. Ο νεαρός άσος που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών ήρθε σε συμφωνία με τον ιστορικό σύλλογο στον οποίο επιστρέφει μετά από τρία χρόνια. Η πρώτη του θητεία στην ομάδα ήταν επί θητείας Μάρκου Δήμου, όταν μεγάλο κύμα παικτών από την ομάδα νέων του Ατρόμητου είχαν στελεχώσει το έμψυχο δυναμικό του Ιωνικού. Ο Νικολακόπουλος με την αποχώρηση του από τον Ιωνικό μεταγράθηκε στον Αστέρα Βάρης συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική πραγματοποιώντας μάλιστα πορεία πρωταθλητισμού ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο , επιστρέφοντας μετά από ένα εξάμηνο στη Βάρη. Ο Νικολακόπουλος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στόπερ και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στους ‘μπλε’. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Την επιστροφή του νεαρού οπισθοφύλακα, Μιχάλη Νικολακόπουλου στον Ιωνικό, ανακοινώνει η Διοικούσα Επιτροπή.
Ο υψηλόσωμος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για να μεταπηδήσει αργότερα στην Κ20 του Ατρομήτου. Από εκεί, το 2013 πήρε μεταγραφή στην Νίκαια αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την μαχητικότητά του. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Βάρης και το Ηράκλειο.
Η μεταγραφή του -μόλις 22 χρονών- Νικολακόπουλου, που μπορεί να αγωνισθεί είτε ως κεντρικός αμυντικός, είτε ως αμυντικό χαφ δημιουργεί υγιή ανταγωνισμό και πλουραλισμό στην άμυνα για τον προπονητή της ομάδας Ηλία Καλοπήτα.