Connect with us

3ος Όμιλος

Επιστροφή στις νίκες για Βύζα, 1-0 τον Κανάρη Νενητών

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες μετά από μια αγωνιστική ο Βύζας Μεγάρων ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Κανάρη Νενητών στο παιχνίδι-πρόλογος για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου. Οι κιτρινόμαυροι πατούσαν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν εν τέλει να πάρουν το τρίποντο το οποίο τους φέρνει στην 2η θεση με εννέα βαθμούς έχοντας ωστόσο ενα ματς περισσότερο σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Το συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη και στο τέλος τα κατάφερε χάρις σε γκολ του Κλωνάρη στο 42′. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 88′ είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0, όμως η προσπάθεια του Άκη Μαζιώτη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κοττάκη.

Από την άλλη, οι νησιώτες στον πάγκο των οποίων έκανε ντεμπούτο ο Μανώλης Παπαδόπουλος έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου Ε. Μαχαίρας θεωρώντας ότι κακώς δεν τους δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Κοτσαλάς. Όσον αφορά την εικόνα τους, οι νεοφώτιστοι δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε αφού φάνηκαν ακίνδυνοι δείχνοντας ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 79′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντάμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πάντως στην συγκεκριμένη φάση ο Αθηναίος ρέφερι εξάντλησε την αυστηρότητά του αφού υπέδειξε παράβαση σε εναέρια μονομαχία και ο ποδοσφαιριστής δεν είχε πρόθεση.

ΒΥΖΑΣ (Κυριάκος Μίχας) Καρνέσης, Λιούρας, Δημακάκος, Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Τσόνκοφ, Μιχαλόπουλος (83′ Λένοφ), Μαζιώτης Ι., Κλωνάρης (90+3 Τσακώνης), Μαζιώτης Β., Βλάχος. (68′ Ρόγκας)

ΚΑΝΑΡΗΣ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Κοττάκης, Βαιντερλής, Σκούφαλος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Χοροψίνας (68′ Πουλάκης), Ζεραι (82′ Κοτσίδας), Ζετενιάς, Ντάμπος, Κοτσαλάς, Μόνιαρος (57’Γκαμάγκας)