Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Όπως και να έχει το πράγμα, τελικός νικητής είναι ο… Θρίαμβος. Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε και ήταν η νίκη, έστω και με ένα γκολ που σημείωσε ο Κακλαμάνος στο 67’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Δυνατό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές χωρίς να γίνουν πολλές φάσεις. Στο 28΄’ είχε δοκάρι ο Αποστολόπουλος, ενώ τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Χρήστου που σε κενή εστία και από ένα μέτρο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους σουτ του Μπερτσιά βρήκε η μπάλα στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Θρίαμβου Χαϊδαρίου αφιέρωσαν τη νίκη στο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γρηγόρη Ρούπι που υπέστη προ μερικών ημερών ρήξη χιαστού.

Θρίαμβος Αθηνών: Κουνέτας, Γεωργιόπουλος, Ζαρκαδούλας, Δουμουράς, Δρακάς, Κλαπής, Αρώνης, Ασημακούλας, Χρήστου (41’ λτ Κωστόπουλος), Τζανετάκης (71’ Τάσης), Ευθυμιόπουλος (55’ Ντουρμίσι).

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Σκυριώτης, Μπάκας Α. (67’ Μπανιάς), Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Αποστολόπουλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Κακλαμάνος (72’ Κανελλόπουλος), Τσαγιάννης (87’ Μπάκας Π).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply