Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για την Άμιλλα

Published

on

Πέντε αγώνες δίχως νίκη ήταν αρκετοί για την Άμιλλα Περιστερίου, η οποία επικράτησε ως γηπεδούχος στην Χρυσούπολη 1-0 της τοπικής ομάδας. Οι ‘κυανέρυθροι’ δεν έπιασαν τα υψηλά στάνταρ της απόδοσης τους, αλλά πήραν την πολύτιμη νίκη με το γρήγορο-πανέμορφο τέρμα του Θανασάη στο 16′, ο οποίος σημάδεψε το ‘Γ’ του Θεμιστοκλέους από όρια της περιοχής ύστερα από πάσα του Μπάιρα. Στην συνέχεια, Ψήλος και Κακαράκης έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, όμως έστειλαν την μπάλα άουτ. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Βαγγέλη Κότσαλου δεν έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Παπαδούλη και σε γενικές γραμμές έδωσε βάση στα αμυντικά του καθήκοντα. Έτσι, το σύνολο του Γιώργου Μπεκρή παρέμεινε τέταρτο έχοντας 22 βαθμούς, έναν πίσω από Πετράλωνα, Παπάγο και τέσσερις από την πρωτοπόρο Δάφνη. Αντίθετα, προτελευταία συνεχίζει η Χρυσούπολη έχοντας 5 πόντους, όπως ο Κρόνος Αθηνών, δίνοντας μεγάλη μάχη για την παραμονή.

Διαιτητές: Τσαγκάρης Ν., Καραγεώργος Λ., Τσολακίδης Π.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δέγκλερης (69′ Μέμη), Ψήλος, Κακαράκης (90′ Κότσαλης), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη, Μπάιρας (82′ Δούμας).

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Θεμιστοκλέους, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Μουστακάκης, Καμαρέτσος, Κυριακόπουλος (55′ Μελάς), Μανωλιός Χ. (70′ Αποστολάκης), Μανωλιός Ν., Σαμπαζιώτης, Παναγιώτου, Λεβέντος (76′ Αναγνωστόπουλος).