Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για τον Θρίαμβο ενάντια στον Άφοβο

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο Θρίαμβος Αθηνών επικρατώντας 3-1 του Αφόβου στο ‘Χάρης Παυλίδης’ του Ταύρου. Έτσι, οι ‘κυανοπράσινοι’ ανέβηκαν στους 36 πόντους και την τρίτη θέση για την ώρα, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ παρέμειναν ουραγοί έχοντας μόλις τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί σε ένα σημείο, άνοιξαν το σκορ στο 15′ χάρις τον νεαρό Μήτσο, αλλά οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα ισοφάρισαν άμεσα στο 24′ με τον Φατσέα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έψαχναν λύσεις για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και τα κατάφεραν στο 65′ ύστερα από προσπάθεια του νεοεισελθόντα Χατζίου. Το τελικό 3-1 σφράγισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημογιάννης με σουτ εντός περιοχής.

Διαιτητές: Μημίδης, Βαξαβανέλλης, Γονίδης.
Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Σαμουρίδης, Μυλωνάς, Μιζίρι, Ξούρας Γ., Ζώης (46′ Ζώτος), Μήτσος (70′ Νικολάου), Τζωρτζάτος, Μπέλιος (73′ Σμυρνιώτης), Μαυροειδάκος, Σαλίτα, Καρτσωνάκης.
Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βασίλης, Βαμβακερής, Θεμελίδης, Σκόνδρας (27′ λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Δημογιάννης, Κατσαρός (74′ Λιόσης), Αρώνης (64′ Χατζίου), Τσοχαντάρης, Σπανός, Φατσέας.