Connect with us

5ος Όμιλος

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανθηραϊκό, 2-0 τον Ερμή Κορυδαλλού

Published

on

Μετά την ισοπαλία στους Αγίους Αναργυρους με την ομώνυμη ομάδα, ο Πανθηραϊκός επέστρεψε στις νίκες αφού για την 4η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ερμή Κορυδαλλού.

Χωρίς να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση απόρροια και των απουσιών της (Βαλαβανόπουλος, Κόντι, Τσόπελας, Παπασάββας), η ομάδα της Σαντορίνης πήρε μια επαγγελματική νίκη φτάνοντας τους 1o βαθμούς.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του κ. Πρέκα από την προεδρια και την πρόσληψη του Σταύρου Τζαναβάρα, προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί και το κατόρθωσαν σε μεγάλο βαθμό, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ζωντού μένοντας χωρίς βαθμού στο πρωτάθλημα μετά από 4 ματς.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στο α’ μέρος ο Πανθηραϊκός ξεκίνησε με γκολ απ’ τα αποδυτήρια με τον Μπιρμπίλι με προβολή στο 5′ μετά από κόρνερ του Φουάση να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες με τον Περιάλη στο 81′ να σημειώνει το 2-0, κλειδώνοντας τη νίκη για τους Σαντορινιούς.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5 ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ. Κόρνερ ο Φουάσης προβολή Μπιρμπίλη και 1-0.

19′ Παληγεώργος κόρνερ κεφαλιά Μπιρμπίλι η μπάλα πάνω από την εστία

22′ Κορέτα κάνει το σουτ ο Παπακώστας διώχνει σε κόρνερ

24′ Ατομική προσπάθεια του Βύρη από αριστερά, πασάρει στον Σκόνδρα που έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Ζωντός.

29′ Ακυρώνεται γκολ του Κορέτα για τον Πανθηραϊκό ως οφσάιντ μετά από σέντρα του Χούσα.

66′ Σουτ του Νομικού διώχνει σε κόρνερ ο Παπακώστας

67′ Ο Κορέτα έκανε τη σέντρα όμως η μπάλα πέρασε απ’ όλους.

76′ Σουτ Φουάση η μπάλα πολλά μέτρα αουτ

81′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ. Ο Περιάλης τροφοδοτήθηκε από τον Ντούνια και με σουτ έκανε το 2-0.

92′ Μετά από κόρνερ Παληγεώργου ο Νομικός έκανε την κεφαλιά και ο Παπακώστας έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Κορέτα (90+1 Τερν), Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης (64′ Νομικός), Περιάλης (84′ Σέιτι), Κορακιανίτης (58′ Ντούνιας).

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Σταύρος Τζαναβάρας) Παπακώστας, Μικρούλης, Αντωνίου (64′ Μέτχαντ), Θεοδωρόπουλος, Καλιακούδας, Καραγιάννης, Τζανιδάκης, Στακάι, Βύρης, Σενάι (81′ Κιούκου), Σκόνδρας.