Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για το Καματερό

Published

on

Με φόρα από το Κύπελλο το Καματερό επικράτησε 1-0 της Πεύκης εντός έδρας και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την βαριά ήττα 5-1 στον Χολαργό. Πέρα από την αξιόλογη ομάδα του Γιώργου Κοϊντόση, οι παίκτες του Κώστα Ποζαπαλίδη νίκησαν και την κούραση για να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα με 20 βαθμούς, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ παρέμειναν εκτός επικίνδυνης ζώνης έχοντας 14 πόντους στην 11η θέση.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού το θέαμα ήταν μέτριο. Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς η κατοχή εναλλασσόταν συνεχώς δίχως κάποια σημαντική τελική. Στο δεύτερο μισό, ο ρυθμός ανέβηκε σταδιακά και στο 56′ έγινε το 1-0 από τον Σπυρόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Σαΐτη στο σουτ του Κοντόσταυλου και από κοντά πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Στην συνέχεια και το τελευταίο τέταρτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά σταμάτησαν πάνω στον σταθερό Ανδριόλα, ύστερα από προσπάθειες των Πετράκη στο 75′ και Σταματάκη στο 83′.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Αργυρός Π., Κορτέσης Π.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μποζάς (55′ Σπυρόπουλος), Μπούγιας, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (46′ Κοντόσταυλος), Μανάρας, Αθανασόπουλος, Βασιλείου (87′ Σκέμπι), Λέκκας.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Μιχαήλ, Μάτσος, Μπούρας (85′ Σταματάκης), Ζαφειράκης, Ντοβλέτακης, Ρούμπος, Κουτούζης (72′ Βαντάμ), Πετράκης.