Connect with us

5ος Όμιλος

Επιστροφή στις νίκες για το Μοσχάτο-Βράζουν στον Ιερόθεο με τον Δραγάτη

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ΑΕ Μοσχάτου απέναντι στον Άγιο Ιερόεθο για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου επικρατώντας με 3-1.

Ωστόσο, οι κιτρινίμαυροι τα… έχουν με τον διαιτητή του αγώνα, Δραγάτη για την συμπεριφορά που επέδειξε σε όλο το ματς, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα προκλητική. Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι κακώς δόθηκε πέναλτι στο 38′ υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε καν επαφή του Συμάκου με τον Ζελέκου, ενώ τη στιγμή που ο Βινίσιους έκανε το 3-1, υπογραμμίζουν ότι ο παίκτης βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι ο Δραγάτης ήταν κατώτερος των προσδοκιών αφού με τη συμπεριφορά του φάνηκε ανήμπορος για το συγκεκριμένο ματς.

Στο 35′ ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μπατή και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 38′ ο Δραγάτης έδειξε την άσπρη βούλα θεωρώντας ότι ο Ζελέκου ανατράπηκε από τον Συμάκου με τον Πασαλίδη να ευστοχεί για το 2-0. Στο 42′ ο Μακρίδης μείωσε με πλασέ μετά από πάσα του Κομνηνού. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 89′ σε δεύτερο χρόνο ο Μουκίδης είχε με κεφαλιά δοκάρι ενώ στην αντεπίθεση, ο Βινίσιος με ψηλοκρεμαστό έκανε το 3-1.

Τέλος η διοίκηση του Ιερόθεου εξέφρασε παράπονα μετά το τέλος του αγώνα για τη φιλοξενία.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) Γιώρας, Σταύρου (75′ Ξυγκάκης), Μανιδάκης, Ντούμπερετ, Μπέρτζος, Κορνελάτος, Ψυχογιός, Κατίδης (52′ Βινίσιους), Ευθυμιάδης, Πασαλίδης (79′ Φιαμέγκος), Ζελέκου.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Αντωνόπουλος, Συμάκου (46′ Σάσσαλος), Μανδαμαδιώτης, Τσατσαρής, Μπατής, Μεταλλινός (66′ Μουκίδης), Ντάφλας, Αποστόλου (39′ Κομνηνός), Μακρίδης, ΤσαρκάνΙ (51 Βουτσιώτης), Κράσι.