Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για το Περιστέρι ενάντια στον Φωστήρα

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για το Περιστέρι που επικράτησε 2-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης στον Ήφαιστο. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, το θέαμα μέτριο και οι γηπεδούχοι δίκαια νικητές με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έτσι, οι ‘ροσσονέρι’ εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση έχοντας, πλέον, 40 βαθμούς, επτά περισσότερους από τους πέμπτους ‘πορτοκαλί’.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν όρεξη και προσπαθούσαν να βρουν τους χώρους για να σκοράρουν, όμως υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Στο 29′ το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη βρήκε την λύση ύστερα από σέντρα του Καζιάνη, αδράνεια της άμυνας και εύστοχο πλασέ του Χέλμη από το σημείο του πέναλτι για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, καλό φάουλ του Γουβαλάρη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας άνοιξε γρήγορα, καθώς στο 49′ ο Λειβαδάς πέτυχε το 2-0 βγαίνοντας τετ α τετ χάρις την όμορφη ασίστ του Ψαράκη. Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν, αλλά η κοντινή κεφαλιά του Σπυρόπουλου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 78′ ωραίο σουτ του Λεπτάκη εξουδετέρωσε δύσκολα ο Λιώνης σε κόρνερ. Στο 84′ ο Νίκος Ασωνίτης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ ολοκληρώνοντας ένα εικοσάλεπτο πίεσης των παικτών του Παύλου Κυριακουλέα. Τέλος, στο 89′ πάσα του Λιαγκόζη έβγαλε τον Ψαράκη φάτσα με το 3-0, όμως ο επιθετικός του Ομίλου καθυστέρησε χαρακτηριστικά να πλασάρει.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Φίτσας Β., Γονίδης Γ.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Βενέτης (80′ λ.τρ. Λιαγκόζης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Πλέστης, Κρούτη (52′ λ.τρ. Μπούζας Θ.), Ψαράκης, Χέλμης, Λειβαδάς (76′ λ.τρ. Γκολφινόπουλος).

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης, Σκεμπές (56′ Χρήστου), Σάχου, Βουλτσίδης (68′ Τσικριτέας), Μηλιαράκης, Μπαρδάκης, Φάρος, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.