Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για το Χαϊδάρι

Published

on

Με σημαντική νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Βαγγέλη Λαϊβερά στον πάγκο του Χαϊδαρίου, αφού ο ιστορικός σύλλογος επικράτησε 2-1 της Νέας Ιωνίας στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Έτσι, μετά από 14 αγωνιστικές οι ‘κυανέρυθροι’ βρίσκονται δεύτεροι έχοντας 26 βαθμούς, σε αντίθεση με τους ‘κυανοκίτρινους’ που εξακολουθούν να αγνοούν την νίκη κατρακυλώντας δέκατοι με 18 πόντους.

Στην γενική εικόνα του αγώνα, ο ΑΟΧ εκμεταλλεύτηκε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκανε διαχείριση, ενώ οι νεανικοί φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έψαξαν την ισοφάριση. Μάλιστα, εκείνοι πήραν πρώτοι το προβάδισμα στο 14′ έπειτα από ασυνεννοησία των Αρβανίτη-Τικταπανίδη και πίεση του Κουτσιούμπα, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 15′ με τον Καρώνα, αλλά αρχικά ο Κώνστας κι εν συνεχεία ο Ξένος στην γραμμή απομάκρυναν εντυπωσιακά τον κίνδυνο. Τελικά, η ισοφάριση ήρθε στο 35′ χάρις την κεφαλιά του Πολίτη ύστερα από γέμισμα του Κοτσολάκου λίγο μπροστά από την σέντρα. Οι θεατές, περίπου 200 στον αριθμό, ζεστάθηκαν και το συγκρότημα των δυτικών προαστίων έφερε τα πάνω-κάτω σε φάση διαρκείας. Συγκεκριμένα στο 42′, οι παίκτες του Γιώργου Καρατζά δεν απομάκρυναν σωστά και ο Σαλαπάτας πέφτοντας πλάσαρε και πέτυχε ένα δύσκολο τέρμα για το 2-1.

Κάπως έτσι, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο που είχε θετικό πρόσημο. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε και η Νέα Ιωνία με τις γρήγορες αλλαγές ισορρόπησε την αναμέτρηση. Ο ΑΟΧ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56′, αφού ο Σαλαπάτας αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ λόγω Κώνστα. Στο 61′ ο Νησαριώτης απέτυχε να κρεμάσει τον Τικταπανίδη, ενώ στο 73′ ο 23χρονος πορτιέρο έδιωξε εντυπωσιακά το καλό σουτ του Κουτσιούμπα. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δύο ομάδες έψαξαν κάποιο τέρμα, όμως δεν ευτύχησαν είτε να βρουν δίχτυα, είτε να περάσουν σωστά μια τελική πάσα.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Μητροφάνης Χ., Βαξαβανέλλης Β.

Χαϊδάρι (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Τικταπανίδης, Πολίτης, Ρούσα, Κασάπης, Αρβανίτης, Μουρεζίνης (56′ Πανταζόπουλος), Καρώνας, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (69′ Λέκκας), Καλαμπαλίκης (81′ Νικολάου).

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Κώνστας, Τσικρικάς (60′ Πρισιμιτζής), Χαλκιαδάκης, Ξένος, Ταράτσας, Μουρούτης (65′ Βογατσάς Κ.), Μάντεσης (46′ Νησαριώτης), Βιντίστα, Κουτσιούμπας, Μιχαλάρης, Τριάντης.