Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες το Χαϊδάρι

Published

on

Το Χαϊδάρι επικράτησε με 2-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς λιγότερους από το πρωτοπόρο Ηράκλειο. Οι κυανέρυθροι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και επικράτησαν δίκαια με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο από πλευρά ποιότητας, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή φάση. Στο 22′ ο Φάρος σούταρε άουτ από καλή θέση ενώ στο 35′ το δυνατό σουτ του Ρούσα απομάκρυνε με τα πόδια ο Γαγάνης. Δεύτερο ημίχρονο και στο 50′, ο Ρούσα εκτέλεσε κόρνερ και ο Διαμάντης με κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό, δίνοντας έτσι το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν όμως δεν βρήκαν λύσεις ενώ στο 84′ ο Αϊβάζης έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά. Το τελικό 2-0 ήρθε στο 88′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γαγάνης έκανε κακό υπολογισμό και ο Πολίτης με σουτ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ.

Χαϊδάρι (Γ.Ασπρογέρακας): Τριανταφύλλου, Πολίτης, Νούλας (85′ Παναγιωτακόπουλος), Κασάπης, Αρβανίτης, Μπατής, Νικολάου (36′ Δημητρακόπουλος), Χριστούλης, Καρώνας, Ρούσα (72′ Κοτσολάκος), Διαμάντης.

Φωστήρας (Α.Μηλιάς): Γαγάνης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Κυριαζής (46′ Αϊβάζης), Μπαρδάκης, Καφαντάρης (2′ Σάχου), Φαρμάκης, Βουλτσίδης, Χαλιβελάκης (72′ Μαστρογιάννης), Σπυρόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply