Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νικες για την ‘Μπάρτσα’

Published

on

Επανήλθε στις νίκες ο Αγ Δημήτριος και κόντρα στον Κεραυνό Πετρούπολης επικράτησε 2-1, ενώ φωνάζει για ένα ακυρωθέν κανονικό γκολ που σημειώθηκε στο 68’ όταν ο Μάκης Σταύρου πραγματοποίησε σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε μια παράξενη τροχιά με τον Χριστόπουλο εκτός θέσης και όταν μπλόκαρε την μπάλα πρέπει να είχε περάσει τη γραμμή. Μια φάση που ξεσήκωσε τους φιλάθλους του Μπραχαμίου, αλλά και τους παίκτες που διαμαρτυρήθηκαν. Κατά τα άλλα ο Αγ Δημήτριος πήρε πολύτιμο 3ποντο. Στο 29΄ο Αβίντογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 45’ με πλασέ ο Τσαγρής. Στην επανάληψη ο Αγ Δημήτριος ευτύχησε να προηγηθεί στο 46’ 2-1 με απ΄’ ευθείας φάουλ του Σταύρου και το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη. Διαιτητές ήταν οι Σφακιανάκης, Καφρίτσας, Βασιλάκης.

ΑΓΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Χρυσοχόου, Πανταζής (59’ Τζωρτζάτος), Τετριμίδας, Ανδρεαδάκης, Καραμπίνης, Κοκλίδης, Σταύρου (88’ Κασιμάτης), Ανδριανόπουλος, Διονυσόπουλος (71΄’ Γεωργούσης), Αβίντογλου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χριστόπουλος, Καβαλάρης, Λώλος, Βλάχος, Γκανέτσος, Κυριάκος (85’ Κοτσικος), Τσαγρής, Κουτσονικολής, Γερολυμάτος, Κοτσαμπας, Σαμαράς (56’ Χρας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply