Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στο… σπίτι για το Χαϊδάρι

Published

on

Με δελτίο τύπο που αναρτήθηκε από τον ΑΟ Χαϊδαριου γνωστοποίησε ότι οι εργασίας του τάπητα στο γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης” ολοκληρώθηκαν και γίνεται αγώνας δρόμο για να επιστρέψει η ομάδα την Πέμπτη στη φυσική της έδρα.

Το κειμενο

Μια αναμονή πολλών ημερών, έφτασε στο τέλος της και από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, παραδίδεται το γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» για τις ανάγκες της ομάδας μας. Ένας καινούριος τάπητας, που έχει δώσει χρώμα και πολύ καλή ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και οι απαραίτητες βελτιώσεις στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, είναι πλέον έτοιμες και τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομής μας, θα έχουν όλα τα εφόδια για μια νέα πορεία.

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και με την βοήθεια του ανακαινισμένου γηπέδου, θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη ότι #ΣτοΧαϊδάριΑλλάζουνΌλα και χαράζουμε μια νέα πορεία. Διευκρινίζουμε ότι η ΕΠΣΑ, όρισε το προσεχές παιχνίδι, ως όφειλε στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω, καθώς απομένουν κάποιες μικρές εργασίες με κυριότερη την τοποθέτηση των «μόνιμων» δοκαριών, προκειμένου να περάσει και από το δικό της έλεγχο. Η διοίκηση της ομάδας μας, κάνει αγώνα δρόμου, για να γίνει κάτι τέτοιο ως την Πέμπτη το πρωί και να αλλάξει η έδρα για την αναμέτρηση με το Ίλιον και να διεξαχθεί στο «Τάκης Χαραλαμπίδης»