Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή Χίου στον Ήφαιστο Περιστερίου

Published

on

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία ενσωματώθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Ήφαιστου Περιστερίου προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Τρανού θα προπονείται μετά από δύο χρόνια ο Φραγκίσκος Χίος. Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός μετά από το πέρασμα που είχε πέρυσι από τον ΠΑΟ Ρουφ, τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των δυτικών προαστίων και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με τους κόκκινους.

Σε 52 ματς που αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στον ΠΑΟ Ρουφ ο Χίος πέτυχε 10 γκολ έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην πορεία που έκανε η “Αούστρια” στο πρωτάθλημα.

Ο Χίος πάντως έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία και τα προηγούμενα χρόνια αφού είχε περάσει και από τον Ηλυσιακό έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με την παρουσία του Χίου ο Ήφαιστος αποκτά μεγάλη ποιότητα στην επιθετική γραμμή μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπότη που θα αγωνίζεται με τη σειρά του για λογαριασμό της Άμιλλας Περιστερίου.