Connect with us

Γ Εθνική

Επιτέλους ήταν Πανιώνιος, 4-1 την Ερμιονίδα

Published

on

Ο Πανιώνιος επικράτησε 4-1 της Ερμιονίδας για τη Γ’ Εθνική αλλά η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη των Νεοσμυρνιωτών.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα παρουσίασε πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το πρόσφατο ματς με τον Αιλικό, σκόραρε τέσσερα τέρματα και είχε κι άλλες κλασικές ευκαιρίες.

Οι κυανέρυθροι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Πίσπα, μετά από ασιστ του Γροντή.

Ο Πανιώνιος με αυτή τη νίκη έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αιολικό. Στο 11′ μετά από κόρνερ του Γροντή, ο Καλύβας κάνει την κεφαλιά-πάσα στον Γεωργούσης, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Η “απάντηση” της Ερμιονίδας ήρθε στο 21′ με τον Τρέσα να κάνει το δυνατό σουτ και να μειώνει σε 2-1.

Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Γεωργούσης έφτασε μία ανάσα από το τρίτο γκολ του Πανιωνίου, όμως το κοντινό πλασέ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία του Σαμαρά.

Έτσι, ξεκίνησε και η “επανάληψη” με την κοντινή κεφαλιά του Γεωργούση να φεύγει άουτ, όπως και το ωραίο μακρινό σουτ του Διονέλλη.

Στο 74′ ήρθε το γκολ που άξιζε ο Πανιώνιος. Ο Τσιμπόκας με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1 και στο 84′ ο Πίσπας με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το τελικό 4-1.

Να σημειωθεί πως η νίκη επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Στούπη (εκφράζονται φόβοι για κάταγμα!), που αναμένεται να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού.

Πανιώνιος: Αντωνόπουλος, Πριόνας, Διονέλλης, Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Τσίπρας (79′ Καρδάμης), Πίσπας, Γεωργούσης (67′ Τσιμπόκας), Γροντής (79′ Λίμα), Στούπης (38′ Γκίνο).

Πηγή: Panionianea