Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιτέλους νίκη για Αθηναϊκό – Φωνάζουν για την διαιτησία στο Χολαργό

Published

on

Πέρασαν δώδεκα αγωνιστικές για να γευτεί ξανά την νίκη η ομάδα του Αθηναϊκού καθώς το απόγευμα στο Βύρωνα επικράτησε του Χολαργού με 1-0, με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Χριστοδούλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο πρώτο μέρος να «καθαρίσουν» το παιχνίδι δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά σκόραραν στο 40’ μετά από ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Σκούμα (1-0).

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, ζήτησαν πέναλτι στο 60’  σε προσπάθεια του Τριάντη που πέρασε τον τερματοφύλακα και λίγο πριν πλασάρει ανατράπηκε όπως ισχυρίζονται από τον γκολκίπερ Μανωλικίδη και συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφεραν.

 

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Δόση και Κατελανάκη.

Αθηναϊκός (Κώστας Αρζένης): Μανωλικίδης, Τσολάκος, Ζάχος, Αγγελόπουλος, Βασιλείου, Τσώνης, Σκούμας, Τσονάκης (75′ Ομασέρε), Σακελλαρίου (70′ Βούτσαλης), Λεβέντης (70′ Σαμπάνης), Λημνιός (87′ Τζανετής)

Χολαργός (Γιάννης Κουσάνας): Μαρκής, Δαρδαμάνης, Ζαχαρόπουλος Δ. (46′ Αλικάι), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος Ι. (75′ Μπαλαξής), Βασίλας (62′ Ζώης), Τσίρος, Βουλτσίδης, Κοκκινέλης, Τριάντης