Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιτέλους νίκη για την Αγία Ελεούσα!

Published

on

Επιτέλους νίκη για την Αγία Ελεούσα που αγνοούσε τα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα από τις 24 Οκτωβρίου (εκτός έδρας 2-0 τον Άφοβο). Η ΑΠΕ επικράτησε 3-0 του μαχητικού Ολυμπιακού Λιοσίων και ανέβηκε στους 20 βαθμούς παραμένοντας δωδέκατη. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ προσπάθησαν, υπέπεσαν σε τρία σημαντικά λάθη και μοιραία ηττήθηκαν οδηγώντας τον Πέτρο Καπώνη σε παραίτηση μετά από τρεις μήνες στην τεχνική ηγεσία.

Μόλις στο 10′ έγινε το 1-0 ύστερα από κόρνερ του Τρίμπου, άστοχη έξοδο του Στουραΐτη και καρφωτή κεφαλιά του εορτάζοντα, Αντώνη Βατίστα. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν επιχειρώντας μερικά σουτ δίχως στόχο. Στην ανάπαυλα, ο Πέτρος Καπώνης ρίσκαρε κάνοντας δύο γρήγορες αλλαγές, όμως οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη έφτασαν στο 2-0 και καθάρισαν την υπόθεση νίκη με πλασέ του Πολυκρέτη έπειτα από κάθετη μπαλιά του Λαναρά. Το τελικό 3-0 σφραγίστηκε στο 85′ με το ωραίο σουτ του Κακαβά, ο οποίος επιβράβευσε την εξαιρετική ενέργεια και ασίστ παράλληλο γύρισμα του Κλωνάρη. Με αυτή την νίκη, ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας έδειξε ότι αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού του Κώστα Μιχάλη και βαδίζει σε καλό μονοπάτι.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Κουτσόγιαννος Ν., Κορτέσης Π.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Παναγιωτακόπουλος, Βασίλογλου, Πλακάλι, Μηλιώνης, Ξενάκης, Τσιτσίκος (46′ Αργυρός), Τσέρος (46′ Παπαδόπουλος), Κίτσιος, Κόντος (80′ Κωνσταντινίδης), Μελέτης.

Αγ.Ελεούσα (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (46′ Σαρλάς), Καζάλας, Βατίστας, Μιχελής, Τσολάκογλου (80′ Χρυσούλης), Κακαβάς, Κλωνάρης, Λαναράς, Πολυκρέτης (70′ Ρούσσος), Τρίμπος.