Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιτέλους νίκη οι Αγιοι Ανάργυροι, 1-0 τον Αγιο Ιερόθεο

Published

on

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχαν οι Αγιοι Ανάργυροι, που σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχν.ίδι νίκησαν τον Αγιο Ιερόθεο με 1-0.

Ετσι, οι δυο ομάδες έχουν πλέον από 4 βαθμούς.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ν’Ντιαγέ των φιλοξενούμενων, που στο 90+2′ συγκρούστηκε με αντίπαλο και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή διάσειση και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως τη στιγμή του τραυματισμού, και παρόλο που δυο παίχτες ήταν στο έδαφος χτυπημένοι στο κεφάλι, ο διαιτητής Σύψας δεν διέκοψε το παιχνίδι, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Γενικότερα η διαιτησία του είχε πάρα πολλά θέματα, με αποτέέσμα να εκνευριστούν παίχτες, παράγοντες αλλά και οι φίλαθλοι, εκατέρωθεν..

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 69′ όταν ο Χριστοδούλου εκτέλεσε φάουλ και ο Σιαλμάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν (64′ λ.τ. Μακρής), Χαραλάμπου, Γεωργαμλής, Τσάμογλου, Καστόρας, Χριστοδούλου (87′ Τσαγκαράκης), Κατσίβελας (46′ Κεχρής), Σιαλμάς.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μπακοδήμος, Μονεμβασίτης, Καλιακούδας, Νταϊφώτης (80′ Μαρίνης), Μηλιώνης, Βελιανίτης (87′ Βασιλείου), Μπριστογιάννης, Σουλοβάρι (46′ Τουρτούλλι), Νησαριώτης, Ντεμπά (70′ Ν’Ντιαγέ), Φράγκος (46′ Στόινα).