Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιτέλους νίκη οι Αγιοι Ανάργυροι, 2-1 τον Αγιο Δημήτριο

Published

on

Υπερπολύτιμη νίκη που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη της παραμονής πήραν οι Αγιοι Ανάργυροι, που επικράτησαν με 2-1 επί του Αγίου Δημητρίου.

Εφτασαν έτσι τους 10 βαθμούς, ενώ οι αντίπαλοι τους έμειναν στους 11.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για τη Ενωση, που είχε να πανηγυρίσει τρίποντο από την 4η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 23′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κόρδας απέκρουσε την εκτέλεση του Ξαγοράρη. Τελικά στο 61′ ο Κατσίβελας με νέο πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ στο 64΄ο ίδιος παίχτης με απευθείας φάουλ πέτυχε το 2-0. Στο 81′ ο Αρώνης διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 90+5′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο γκολκίπερ Κόρδας.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Καμβύσης (80′ Ζαρκαδούλας), Κατσάρας, Γενίδογαν, Βασιλειάδης (73′ Χαραλάμπου), Κατσίβελας (89′ Σκοτόλλι), Αρβανιτάκης, Ξαγοράρης, Θεοδωράκης, Φωτόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ: Κόρδας, Πλάκα, Πλυτάς, Καρτσιώλας (75′ Φωτουλάκης), Τσάκος, Σκόνδρας (46′ Τάγκαλος), Αρώνης, Χαραλαμπόπουλος (67′ Νικολάου), Γιάσσα (46′ Ακαρέπης), Κόττας, Σαμπάνης.