Connect with us

8ος Όμιλος

Επιτέλους νίκη ο Ακράτητος, 2-0 την Μικρασιατική

Published

on

Ανώτερος σε όλο το ματς ο Ακράτητος νίκησε τη Μικρασιατική Χίου με 2-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Εφτασε έτσι τους 5 βαθμούς και προσπέρασε τον αντίπαλο του που έμεινε στους 4.
Μόλις στο 1΄το σουτ του Καριατλή πέρασε πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 13΄ο κεραυνός του Τσιγγόπουλου έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λίτση από πλάγια στο 18΄, ενώ στο 44΄ο Καριατλής βρέθηκε μόνος με τον Συριώδη, αλλά ο τελευταίος επενέβη σωτήρια.
Τελικά το σκορ άνοιξε στο 59΄ όταν ο Καριατλής βρήκε τον Τσιγγόπουλο που με έξοχη ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενποι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Σκανδάλης με εξ΄επαφής πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 90+1΄ο Κατσιούλης έφυγε πίσω από την άμυνα αλλά το πλασέ του έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 90+3΄ο Μαρκόν έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έφτασε απέναντι από την εστία και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 2-0.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Δαούτης, Λίτσης (46΄ Βουρνάζος), Μιχαηλίδης, Αμπάρα, Κοντιζάς (58΄Μαρκόν), Τσαπούρας (72΄Ζιβάνοβιτς), Ρεμούνδος (85΄Πρίντεζης), Τσιγγόπουλος, Μιχάλης, Καριατλής (72΄Κατσιούλης).
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Συριώδης, Κυλαδίτης (46΄Ντουμάνης Σ.), Μπινίκος (60΄Νούρε), Ρηγανιάς, Μοσχούρης, Κλήμης (77΄Αλεξόπουλος), Σκανδάλης (77΄Λεχουρίτης), Παγούδης, Πούλιος (60΄Λαγκώνας), Μελέκος, Κακούσιος.