Connect with us

Γ Εθνική

Επιτέλους νίκη ο Απόλλων Σμύρνης, 4-2 τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Η 14η αγωνιστική έφτασε για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε 4-2 του Ερμή Ζωνιανών στο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης.
Προφανώς η “ελαφρά ταξιαρχία” έχει πολύ δρόμο μπροστά της, προκειμένου να σώσει τη χρονιά, να σταθεί στα πόδια της και να κοιτάξει προς τα πάνω.

Ο Τασιούλης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 36′, ενώ στο 42′ ο Καραγκούνης βρήκε δίχτυα επίσης με σουτ εκτός περιοχής.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ψύχραιμα και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 73ο λεπτό ο Πριόνας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Απόλλωνα, ο οποίος δέχθηκε δύο γκολ από τον Λίτσκα (στο 77′ με πέναλτι και στο 89′ έπειτα από αμυντικό λάθος), αλλά δεν αγχώθηκε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρολάντ Γκόμεζ): Ντρόζντ, Πριόνας, Τασιουλής, Λιάκος, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Σπαρτιάτης (51′ Κιρκιλιανίδης), Καραγκούνης, Παπαχρονόπουλος, Τσούμπας, Ράμμος (78′ Νοσάτζε)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Ρουμπάκης (73′ Ζερβός), Γεμιστός (62′ Αυγουστάκης), Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Αριστεινίδης (14′ λ.τρ. Βιτώρος (62′ λ.τρ. Κουκούλης)), Πλιάτσικας, Λίτσκας, Σκουτέλης, Κεφαλούκος, Κωστάκης.

ΠΗΓΗ: Liganews