Connect with us

stoplekto

Επιτροπή γηπέδου ΣΕΦ: “Καλούμε την ΕΠΣ Πειραιά να ανοίξει το γήπεδο”

Published

on

Επιστολή προς την ΕΠΣ Πειραιά έστειλε η Επιτροπή γηπέδου του ΣΕΦ, την οποία υπογράφουν και τα 12 σωματεία, που προπονούνται στο γήπεδο. Η επιστολή αυτή στέλνεται με αφορμή το χθεσινό(9/9) κλείσιμο του γηπέδου του ΣΕΦ.

Ακολουθεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

“ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΠ Αξιότιμοι κύριοι Με αφορμή την πρωτοφανή και απαράδεκτη ενέργεια να κλείσει εντελώς αναίτια και απροειδοποίητα το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις ομάδες που προπονούνται εκεί, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε την θέση σας για το θέμα αυτό. Συγκεκριμένα παρακαλούμε να μας απαντήσετε: 1. Για το εάν συμφωνείτε στο να κλείσει το γήπεδο και να μείνουν εκτός προπονήσεων τόσες ομάδες; 2. Εάν είχατε οποιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή στην απόφαση για το κλείσιμο του γηπέδου; Γιατί το ανυπόγραφο χαρτί που κολλήθηκε έξω από το γήπεδο, αφήνει να εννοηθεί ότι από κοινού με τον Δήμο οδηγηθήκατε σε αυτή την αδικαιολόγητη απόφαση. Σε κάθε περίπτωση σας ΚΑΛΟΥΜΕ ως εκπρόσωπο των Πειραϊκών σωματείων, το συμφέρον των οποίων οφείλεται να υπηρετείτε ,να προβείτε σε άμεσες ενέργειες έτσι ώστε το γήπεδο να ανοίξει αύριο Παρασκευή 10/9. Σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ότι τα 12 σωματεία που προπονούνται στο γήπεδο θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πιθανή αρνητική σας θέση, που είμαστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξει, θα οδηγήσει τις ομάδες στην σκέψη αποχώρησης από τις διοργανώσεις του πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣΠ.

Με εκτίμηση η επιτροπή γηπέδου που εκπροσωπεί τις ομάδες Εθνικός, Καραβάς, Καστέλλα, Φίλαθλοι, Πειραϊκός, Πανφαληρικός, Αργοναύτης, Χατζηκυριάκειο, Προφήτης Ηλίας, Ποσειδών, ΑΣ Κωφών, Προμηθέας”.