Connect with us

stoplekto

Επιτροπή γηπέδου ΣΕΦ: “Πρυτάνευσε η λογική”

Published

on

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Επιτροπή γηπέδου του ΣΕΦ για το άνοιγμα του γηπέδου το απόγευμα της Παρασκευής.
Ακολουθεί η ανακοίνωση που μας έστειλε η επιτροπή:
“Οι ομάδες που προπονούνται στο ΣΕΦ χαιρετίζουν την επικράτηση της λογικής και το άνοιγμα του γηπέδου
Με χαρά είδαμε επιτέλους να πρυτανεύει η λογική, παρά την προσπάθεια του προέδρου του ΟΠΑΝ κυρίου Βουράκη να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο.
Και μόνο το γεγονός ότι οι 12 ομάδες που προπονούνται στο ΣΕΦ, ΟΜΟΦΩΝΑ έχουν απαντήσει στον κ. Βουράκη, τα λέει  όλα. Όσο για τα υπόλοιπα που  αναφέρει ο κύριος πρόεδρος του ΟΠΑΝ, στην απαντητική επιστολή του, έχουμε να  πούμε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
Χαιρετίζουμε την στάση της ΕΠΣΠ που όπως αρμοδίως μας ενημέρωσε, δεν είχε καμία ανάμιξη στο απαράδεκτο χθεσινό κλείσιμο του γηπέδου.
Τέλος χαιρετίζουμε την πρόταση του Δήμου σχετικά με την διαχείριση του προπονητικού προγράμματος του γηπέδου, ότι με το θέμα αυτό θα πρέπει να ασχολούνται οι σχετικοί , δηλαδή οι ομάδες και η Ένωση και όχι κάποιοι που δεν γνωρίζουν τα προβλήματα.
Τέλος ελπίζουμε ότι μετά από την σύντομη αυτή προβληματική περίοδο, για την οποία καμία ευθύνη δεν φέρουν τα σωματεία,  να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να ασχοληθούμε όλοι με την λύση ουσιαστικών προβλημάτων του αθλητισμού στον Πειραιά.
Η Επιτροπή Γηπέδου ΣΕΦ”.