Connect with us

slideshow

Επιτροπή ποδοσφαίρου στα Εξάρχεια

Και «Φιέστα Παραμονής» για τον Αστέρα, ενώ η Γενική Συνέλευση της 19ης Ιουνίου αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου

Published

on

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση στον Αστέρα Εξαρχείων, η οποία ήταν προγραμματισμένη για χτες και νέα ημερομηνία ορίστηκε η επόμενη Τετάρτη 27/06. Στην ΓΣ αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για την επιτροπή ποδόσφαιρου, η οποία και θα αναλάβει το ιστορικό σωματείο. Ένα ακόμη ενδιαφέρον γεγονός όμως, είναι η “Φιέστα Παραμονής” του Αστέρα Εξαρχείων όπου και θα διοργανωθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου στην Πλατεία Εξαρχείων και η οποία θα συνοδευτεί από πολύ μουσική, άφθονη μπύρα και πολλά happening!

 

Η ανακοίνωση του Αστέρα Εξαρχείων

 

Ακόμη οι «μελανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία και συγχαίρουν όλες τις ομάδες που κέρδισαν την άνοδό τους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αθήνας και η οποία αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Τώρα που έληξε πια η αγωνία των πρωταθλημάτων και των μπαράζ, ο Αστέρας Εξαρχείων θέλει να δώσει τα συγχαρητήρια του σε κάποια φιλικά σωματεία: Στο φίλο σωματείο ΑΣ Παπάγου, μια ιστορική ομάδα που μετά από 12 χρόνια επιστρέφει στην Α΄ Κατηγορία, ύστερα από τόσα βάσανα και κόπο και τους ευχόμαστε από εδώ και πέρα να μην ξανά γυρίσουν ποτέ στην Β’. Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τον Άτλαντα Κυψέλης, τον Κο Σάββα Στράτο, τους προπονητές και τους παίκτες που και αυτοί επιστρέφουν μετά από ένα χρόνο απουσίας στην Β’ Κατηγορία και τους ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή πορεία, μακρυά από άγχος και ταλαιπωρίες γιατί αυτή η ομάδα αξίζει . Στον ΓΣ Καισαριανής που μετά από 2 χρόνια επιστρέφει στην Β’ ΕΠΣΑ και ευχόμαστε μια καλή πορεία ισάξια τις ιστορίας τους, ενώ επίσης συγχαίρουμε και τον Ηρακλή Περιστερίου που με το σημερινό θρίαμβό του(σ.σ. Τετάρτη) επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Β’ Αθηνών. Θερμά συγχαρητήρια στην Αγία Ελεούσα και ιδιαίτερα στον Κο Τάκη Γιαννόπουλο στον οποίο ευχόμαστε να έχει πάντα κουράγιο και όπως πάντα να υποδέχεται τους αντίπαλους του με το χαμόγελο και την άψογη φιλοξενία του, ενώ επίσης ευχόμαστε στην ΑΕ Χαλανδρίου ότι καλύτερο στην Α’ Κατηγορία. Τέλος ευχόμαστε στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας την επόμενη χρονιά να πραγματοποιήσει το όνειρο των τόσων φίλων του που είναι η άνοδος γιατί πραγματικά το αξίζουν. Καλό καλοκαίρι σε όλους και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά όλοι μαζί να συμβάλουμε στην άνοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με ωραίο θέαμα».

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply