Connect with us

stoplekto

Επιτυχία στην αιμοδοσία του σωματείου Νέο Ικόνιο που οργάνωσε η ΕΠΣΠ

Published

on

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9.6.2013 για 3η φορά η αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ που έγινε με την οργανωτική επιμέλεια της Προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Π. κας ΛΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν και έδωσαν αίμα 36 μέλη και φίλοι του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ δημιουργώντας έτσι Τράπεζα αίματος που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες εκτάκτων περιστατικών του σωματείου ως και περιστατικά σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, πάντα όμως μετά από έγκριση του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ.

Η καινοτόμα αυτή δημιουργία Τράπεζα αίματος αποδεικνύει την δυναμικότητα του πειραϊκού ποδοσφαίρου και των σωματείων του για επιπλέον ανάπτυξη αυτής της μεγάλης κοινωνικής προσφοράς για τη δύσκολη στιγμή του καθένας μας.

Έτσι με τέτοια συνεργασία και ευθύνη μπορεί η Ε.Π.Σ.Π. και το πειραϊκό ποδόσφαιρο να αναπτύξουν τον ρόλο, το κοινωνικό του περιεχόμενο και την ικανότητα του σε όλα τα επίπεδα.

Στην αιμοδοσία της Κυριακής 9.6.2013 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ με την Αντιπρόεδρο και οργανωτική υπεύθυνη

κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ .

Ο Πρόεδρος της Ένωσης συνεχάρη το Δ.Σ του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, τον Πρόεδρο

του κ. ΣΤΑΥΡΟ ΖΑΧΟ και τα μέλη του ως και όσους –όσες συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία και τους σημείωσε ότι η αξία της συμμετοχής τους σ’ αυτή την πρωτοβουλία είναι ανεκτίμητη.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί το Αττικό Νοσοκομείο , τον Ιατρό και το Νοσηλευτικό προσωπικό και τον Προϊστάμενο του αρμόδιου Τμήματος κ. ΝΙΚΟ ΝΙΑΡΧΑΚΟ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply