Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Επιτυχημένη η ΓΣ του Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

Από το ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“O Σύλλογος μας πραγματοποίησε σήμερα την Τακτική Γενική Συνέλευση 2022, στην Αίθουσα ΄΄Δ. ΜΠΟΓΡΗ΄΄ του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας. Η Συνέλευση διεξήχθη σύμφωνα με τον νέο τροποποιημένο Καταστατικό Συλλόγου μας. Την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης κήρυξε ο Γεν. Γραμματέας Συλλόγου κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, και στην συνέχεια εκλέχθηκαν από τα παρόντα Μέλη για καθήκοντα Πρόεδρου της Συνέλευσης το Μέλος κ. Σπυρίδων Νάννος, και για καθήκοντα Γραμματέα το Μέλος κ. Αντώνιος Μπινιάρης. Στην συνέχεια ο Ταμίας Συλλόγου κ. Ιάκωβος Παλαμάρης ενημέρωσε τα Μέλη για τον Οικονομικό Απολογισμό της σεζόν 2021 – 2022, αναλύοντας όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία. Τον λόγο έλαβε στην συνέχεια ο βασικός Χρηματοδότης του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Παπαδημητρίου, που ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία τους, αλλά και τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γεώργιο Παναγόπουλο και Πρόεδρο ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Αθανάσιο Αλαϊσκα για την μεγάλη βοήθεια τους προς τον Σύλλογο, και παρότρυνε τους Φιλάθλους της Ομάδας να ΄΄έρθουν κοντά΄΄ στον Αίαντα Σαλαμίνας. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Ανδρέου ενημέρωσε τα Μέλη για τον Διοικητικό & Αγωνιστικό απολογισμό, και αναφέρθηκε στα αίτια του Υποβιβασμού της Ανδρικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, και για την επιτυχημένη φετινή πορεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και του Τμήματος Στίβου. Στην συνέχεια απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι Προσκεκλημένοι, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γεώργιος Παναγόπουλος , ο Πρόεδρος ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Αθανάσιος Αλαϊσκας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Συλλόγου κ. Ηλίας Κανάκης, και εκ μέρους των Φιλάθλων μας το Μέλος κ. Ιωάννης Χονδροκούκης.
Λόγω ότι δεν είχε συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός Υποψηφιοτήτων, για την διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί Επαναληπτική Γενική Συνέλευση μεθαύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:30 στα Γραφεία του Συλλόγου μας, στην Παλιά Δημαρχία επί της οδού Λεωφόρου Φανερωμένης 33 ( 2ος Όροφος ).

*** Το ενθαρρυντικό γεγονός ήταν ότι μετά την λήξη της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, είχαμε νέες καταθέσεις Υποψηφιοτήτων από τα παρόντα Μέλη του Συλλόγου μας που βρέθηκαν σήμερα στην Αίθουσα ΄΄Δ. ΜΠΟΓΡΗ΄΄, με αποτέλεσμα μεθαύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 να διεξαχθούν κανονικά οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. !”.