Connect with us

stoplekto

Επιτυχημένη η εκδήλωση της «Ολυμπιακής Φιλίας »

Published

on

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη ημερίδα που πραγματοποίησε η «Ολυμπιακή Φιλία Ελλάς » χθες το πρωί στο Δημαρχείο Δραπετσώνας .

Η Ολυμπιακή φιλία είναι μια μη κερδοσκοπική Αστική Εταιρία  που αποτελείται από εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο .

Στην προσπάθεια αυτή μετέχουν σημαντικά στελέχη του αθλητισμού και της κοινωνίας , όπως είναι οι Μιχάλης Πρίντεζης, Βασίλης Βασιλόπουλος, Γιάννης Καπράλος, Παναγιώτης Λαπατάς, Δημήτρης Νατσούλης, Κώστας Κωστάκης, Γιώργος Δριτσάκης, Φίλιππος Αλεξιάδης, Κώστας Κορρές και ο Χάρης Αρζόγλου που έκανε  και την παρουσίαση της εκδήλωσης .

Στην ημερίδα έδωσαν το παρών κορυφαία στελέχη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου , όπως οι Νίκος Ανασόπουλος, Κώστας Χολέβας, Στέλιος Μπρατσόλης, Στάθης Αμαραντίδης,  Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης, Μιχάλης Μουσελής, Νίκος Μανιατάκης, Νίκος Γκόλφης Βασίλης Προβατάς , οι παρατηρητές Γιάνναρος, Δήμητσας κ.α.

Παρόντες επίσης  ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΠ Γιώργος Σταματόγιαννης και ο βετεράνος διεθνής  ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιάννης Γκαϊτατζής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε με πλακέτα ο φίλος του ποδοσφαίρου και άτομο με ειδικές ανάγκες Μιχάλης Κουλίζος με μεγάλες και μεταπτυχιακές σπουδές στον χώρο της πληροφορικής.