Connect with us

stoplekto

Επιτυχημένη η κοπή πίτα της Αμφιάλης

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Αμφιάλης που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” της περιοχής .Πάνω από 250 άτομα ( αθλητές και προσκεκλημένοι έδωσαν το παρών.

Παραβρέθηκαν η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα ,η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Σταυρούλα Συρράκου και οι κύριοι Θωμαιδης Δημήτρης (Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημου Κερατσινίου – Δραπετσώνας) ,Ζουπης Ζαχαρίας( Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » .) ,Παναγιώτης Νταλάκος (Διευθυντής Γραφείων ΕΠΣΠ) Γιάννης Κανελλόπουλος (Μέλος επιτροπής Μικτών Πειραιά) και ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Κουλιέρης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο αφιερωμένο στην ιστορία του συλλόγου καθώς και με στιγμιότυπα από την προπόνηση της ομάδας.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Αμφιάλη ο πρώην παράγοντας της ομάδας Γιώργος Κουνιάς, ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Ευσταθίου   που εγκατέλειψε φέτος την ενεργό δράση και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μπαξεβανάκης για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Οικονομικά)

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Νικολάκου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: SPORTACTIVE –ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΠΑΠΑΣ

***********************************************************

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply