Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Επιτυχημένη η χρονιά για τις Ακαδημίες του Εθνικού

Published

on

H επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά για τις Ακαδημίες του Εθνικού ολοκληρώθηκε   με το τουρνουά Boca Cup  στο Καρπενήσι .Πάνω από 200 άτομα μετείχαν στην αποστολή ( αριθμός πρωτοφανής για αποστολή ακαδημιών σε τουρνουά ) με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Αντώνης Γρηγοριάδης και όλοι οι συνεργάτες του θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, για την συμμετοχή τους όλη την χρονιά . Πάνω από όλα ευχαριστούν  τον πρόεδρο   Αλέξη Αγγελόπουλο όχι μόνο για την συνεχή τα τελευταία τρία χρόνια οικονομική και ηθική του υποστήριξη σε ότι χρειάστηκαν  αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αγάπη με την οποία περιέβαλε την Ακαδημία και όλους τους μικρούς αθλητές  του συλλόγου .

*Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο  . Όλα τα τμήματα συμμετείχαν σε πάνω από 350 παιχνίδια όλων των ηλικιών και πάνω από 1500 ώρες προπονήσεων όλη την χρονιά, μέσα σε ένα άριστο κλίμα και το τέλος της χρονιάς βρήκε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές υγιείς.

Φέτος δημιουργήθηκε και η σχολή του Εθνικού που προπονείται στον Ελαιώνα που όπως απέδειξε με την εξαιρετική συνολική της παρουσία στα γήπεδα και εκτός αυτών, έχει ακριβώς τα ίδια υψηλά στάνταρ με τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας.

Η έναρξη των προπονήσεων για τη νέα σαιζόν  θα γίνει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου ( ανάλογα με τα τμήματα )