Connect with us

Υποδομές

Επιτυχημένη χρονιά για τις ακαδημίες του Ιωνικού

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για τις ακαδημίες του ΑΟ Ιωνικού Νικαίας στις οποίες υπεύθυνος είναι ο Βασίλης Τζανακάκης .

Το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου ο σύλλογος διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο ALL STAR GAME Ακαδημιών στα γήπεδα Π. Νικολαΐδης και Νεάπολης με τη συμμετοχή τμημάτων των ομάδων ΟΣΦΠ Ταύρου, ΑΟ Κορυδαλλού και Παννεαπολικού τις οποίες και ευχαριστεί. Ταυτόχρονα με το τουρνουά έγινε στο γήπεδο Νεάπολης και τα εγκαίνια του νέου γηπέδου 5Χ5 ( Θύρα 3) από τον Δήμαρχο Νίκαιας- Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη. Πλήθος κόσμου, γονείς και αθλητές παρακολούθησαν το διήμερο τουρνουά . Επίσης συγκεντρώθηκε και ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων που παραδόθηκαν στην υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας προς διάθεση σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

*Το τριήμερο  20-21-22 Ιουνίου ο ΑΟ Ιωνικός συμμετείχε με τμήματα των ακαδημιών του στο Acropolis Summer tournament 2015 στο Πόρτο Χέλι – Ερμιόνης , όπου οι αθλητές του συνδύασαν διασκέδαση και επιτυχίες αφού κατέκτησαν την 1η θέση στο παιδικό, την 2η στο παμπαιδικό και την 4η στα τζούνιορ και ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση του παραπάνω τουρνουά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply