Connect with us

stoplekto

Εποικοδομητική η συγκέντρωση της ΕΠΣΔΑ

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή(3/4) συγκέντρωση που διοργάνωσε η νέα διοίκηση της ΕΠΣΔΑ, με σκοπό την ανάλυση μαζί με τα σωματεία, γύρω από τα πρωταθλήματα της Ένωσης, αλλά και σε θέματα που αφορούν το κομμάτι των υποδομών.

Την διοίκηση της Ένωσης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Μανώλης Κάμπαξης και η Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Γιώτα Σακκά.

Το “παρών” έδωσαν  όλα τα σωματεία της ΕΠΣΔΑ, τα οποία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια πρώτη επίσημη γνωριμία των ομάδων με την νέα διοίκηση.

Ακολούθησε μια αρκετά εποικοδομητική κουβέντα. Ακούστηκαν ιδέες και προτάσεις από αρκετές ομάδες, με την διοίκηση να είναι δεκτική και να προτρέπει τα σωματεία να κάνουν υπομνήματα με τις προτάσεις τους, που θα βοηθήσουν το καινούριο έργο της Ένωσης.

Στο επίκεντρο και οι μικτές ομάδες και ο τρόπος λειτουργίας τους, όπου το λόγο πήραν και οι ενωσιακοί προπονητές Αποστόλης Λινάρδος και Ζαχαρίας Ιωάννου.

Δεν αποκλείεται να γίνουν στη συνέχεια κι άλλες παρόμοιες κινήσεις, ώστε να μπορέσει και το νέο ΔΣ να προσαρμοστεί στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε και να μπορέσει να ταυτιστεί με απόψεις των σωματείων, μέσω προβλημάτων που υπάρχουν με σκοπό να λυθούν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής.

 

 

ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ