Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Εποχή Ανανιάδη στους Νέους Δραπετσώνας

Published

on

Το σχεδιασμό τους για την ερχόμενη σεζόν ξεκίνησαν οι Νέοι Δραπετσώνας. Η διοίκηση του συλλόγου προσχώρησε στην πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Γιώργου Ανανιάδη.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
“Παρά την αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών, η ομάδα μας δεν σταμάτησε λεπτό να προετοιμάζεται για την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με σκοπό να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και δυνατή τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ικανότατο τεχνικό κύριο Γιώργο Ανανιάδη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, τόσο ως ποδοσφαίριστης, αφού έχει αγωνιστεί επαγγελματικά σε ΑΕΚ, Ατρόμητο Αθηνών, Παναχαϊκή και Νίκη Βόλου, όσο και ως προπονητής, αφού έχει εργαστεί με επιτυχία σε ομάδες κυρίως της Δυτικής Αττικής, όπως ο Απόλλων Ποντίων, ο Ελευσινιακός, οι Ερυθρές, η Νέα Πέραμος, ο Άτταλος Νέας Περάμου, ο Ακράτητος, Θρασύβουλος και σε επίπεδο ποδοσφαίρου σάλας στο Μινώταυρο Α’ Εθνική. Ο κύριος Ανανιαδής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και είναι σίγουρο ότι με τις πλούσιες γνώσεις του και την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, ανακοινώνουμε ότι άμεσος συνεργάτης του κυρίου Ανανιάδη τη νέα σεζόν θα είναι ο κύριος Μιχάλης Μακρόπουλος, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα μας για 3η σερί χρονιά, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουν όλοι προς το πρόσωπο του για τα όσα έχει προσφέρει.
ΥΓ: Η έναρξη της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχει οριστεί για την Δευτέρα 23 Αυγούστου. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, με τις μεταγραφές και με τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας”.