Connect with us

ΕΠΟ-Διαιτησία

ΕΠΟ | Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αποφαίνεται ότι το σωματείο «Νέος Αστήρ Ρεθύμνου» προέβη στην κατάρτιση και χρήση πλαστού εγγράφου και συγκεκριμένα της 130843 αίτησης μεταβολών του ποδοσφαιριστή Απόστολου Κλειδή.
Παύει την πειθαρχική δίωξη σε βάρος του σωματείου λόγω παραγραφής και διατάσσει την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών.

Επιβάλλει, κατά πλειοψηφία, σε βάρος του σωματείου «Πανιώνιος» χρηματική ποινή συνολικού ύψους 501 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Προοδευτική Νεολαία» χρηματική ποινή 500 ευρώ.
(αγώνας της 21.01.2024, Πανιώνιος-Προοδευτική, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΓΠΣ Βέροια Λέιντις», για τη ματαίωση του αγώνα με το σωματείο «Αίαντας Πυλαίας» (28.01.2024 για την Β’ Κατηγορία Γυναικών), τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ, γ) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται και δ) αφαίρεση 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΓΠΣ Βέροια Λέιντις», για τη ματαίωση του αγώνα με το σωματείο «Δόξα 2016 ΠΣ» (04.02.2024 για την Β’ Κατηγορία Γυναικών), τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ, γ) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται και δ) αφαίρεση 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί.