Connect with us

ΕΠΟ-Διαιτησία

ΕΠΟ – Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας

Published

on

Ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet AEK-ΠΑΟΚ, ειδοποιούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ ότι άνοιξε η διαδικασία διαπίστευσής τους, η οποία θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να:

• Κατεβάσουν το έγγραφο που χρειάζεται να συμπληρώσουν με τα προσωπικά στοιχεία τους πατώντας ΕΔΩ.

• Συμπληρώσουν τα προσωπικά στοιχεία τους στο έγγραφο και να το μετονομάσουν (είτε με την ονομασία του Μέσου/Πρακτορείου που εκπροσωπούν είτε με ονοματεπώνυμο αν πρόκειται για freelancer). Σημειώστε ότι το πεδίο της ιδιότητας συμπληρώνεται από dropdown list που μπορείτε να ανοίξετε όταν κλικάρετε στο συγκεκριμένο πεδίο.

• Αναγράψουν στην ένδειξη «θέμα/subject» του email τους τον τίτλο «Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2023».

• Στείλουν το συμπληρωμένο αρχείο αποκλειστικά και μόνο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση accreditations@epo.gr.

– Μετά τη λήξη της διαδικασίας θα υπάρξει προσωπική ενημέρωση προς όλους όσοι υπέβαλαν αίτημα, στην οποία θα πληροφορηθούν αν αυτό έγινε δεκτό. Συνεπώς, σε περίπτωση που δεν έχει συμπληρωθεί σωστά ή καθόλου το πεδίο με το προσωπικό email, δεν θα καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους. Συνιστάται να δοθεί προσωπικό email, έτσι ώστε να είναι εφικτή η άμεση επικοινωνία με τους διαπιστευμένους.

– Εκπρόθεσμα αιτήματα δεν θα ληφθούν υπόψη, όπως επίσης αιτήματα που δεν θα σταλούν σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται ή σταλούν σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συνοδεύσουν το αίτημά τους από ενυπόγραφο έγγραφο του διευθυντή ή αρχισυντάκτη τους, το οποίο θα τους υποδεικνύει ονομαστικά. Σε περίπτωση που το αίτημα δεν συνοδεύεται από ενυπόγραφο έγγραφο, δεν θεωρείται έγκυρο.

Σημειώστε ότι κάθε Μέσο δικαιούται έως 2 διαπιστεύσεις.

Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
Όσοι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν έχουν σύμβαση συνεργασίας με την ΕΠΟ για τη μετάδοση του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, αλλά ενδιαφέρονται να τον καλύψουν απευθείας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εμπορικού & Marketing της ΕΠΟ, μέχρι τις 17/05 και ώρα 12:00 (τηλέφωνο: 210-9306065, email: babis@epo.gr, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος).

Επισημαίνεται πως στη συμφωνία της ΕΠΟ με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους έχει/θα εκχωρηθεί το δικαίωμα απευθείας μετάδοσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της θέσης σχολιαστή που τυχόν ορίζεται από την εγκατάσταση ή άλλα τεχνικά κόστη. Το ποσό αυτό αποδίδεται από τον ρ/σ απευθείας στο λογιστήριο του γηπέδου.