Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

ΕΠΣΑΝΑ – Αλλαγές στον κανονισμό μετεγγραφών

Published

on

ΕΠΣΑΝΑ - Α΄κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ

1. Όσον αφορά τα δικαιολογητικά όλων των μεταγραφικών κινήσεων είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ μαζί με την αίτηση μεταβολής η προσκόμιση και «ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ» του ποδοσφαιριστή.

 

2. Για τις μεταγραφικές κινήσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών είναι υποχρεωτική η προσκόμιση επικυρωμένου Φωτοαντίγραφου του Διαβατηρίου, μαζί με επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο της Άδειας Διαμονής σε Ισχύ.

 

3. Οι μεταγραφές Δανεισμών- υποσχετικής  μετατράπηκαν σε  μεταγραφές Ορισμένου χρόνου με υποχρέωση επιστροφής.

Μαζί με την αίτηση μεταβολής του εκάστοτε ποδοσφαιριστή, και φωτοαντίγραφο της Κάρτας Υγείας, απαιτείται και Ιδιωτικό Συμφωνητικό, υπογεγραμμένο από τις τρείς πλευρές: 2 σωματεία – Ποδοσφαιριστής, στο οποίο να αναγράφεται και η ημερομηνία έναρξης και λήξης του δανεισμού.

4. Ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές μπορούν αν αιτηθούν μεταγραφή με την διάταξη χιλιομετρικής απόστασης (λόγω φοίτησης, μετεγκατάστασης, αποδεδειγμένης εργασίας ) στην Ε.Ι.Π. καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

5. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δικαιούται να ζητήσει την αποδέσμευσή του με αίτησή του στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, υπό τις προϋποθέσεις ότι δεν έχει δελτίο ορισμένου χρόνου, έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και κατά τις πέντε (5) προηγούμενες συνεχείς αγωνιστικές περιόδους ανήκει στην ίδια ομάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες – λεπτομέρειες στο https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=42346 Κανονισμός Ιδιότητας και Μετεγγραφών ποδοσφαιριστών 2020